VETTT Nieuw: Tandarts Post Twente

Door

Ik heb een Vettt nieuwtje voor jullie: vandaag openen de deuren van Tandarts Post Twente! Nou hoop ik van harte dat je de tandarts post niet nodig hebt, maar het is wel even handig om te weten waar je vanaf 1 december 2018 terecht kunt met jouw tandheelkundige spoedklachten buiten kantoortijden. Ik nam er met Pippa alvast een kijkje!

De Tandarts Post Twente is er voor jou als je in het weekend, tijdens de vakanties of buiten de openingstijden van je eigen tandarts een tandarts nodig hebt.

Vettt handig! Heb je onverwachts (en buiten de openingstijden van je eigen tandarts) een tandarts nodig dan is daar vanaf nu één centrale plek voor. De Tandarts Post Twente is gevestigd in Enschede maar is er niet alleen voor patiënten uit Enschede. Als je patiënt bent van aangesloten tandartsen uit Enschede, Oldenzaal, Losser, Almelo, Overdinkel, Denekamp, De Lutte, Weerselo en Ootmarsum dan kun je bij deze nieuwe tandarts post terecht. De tandarts post is eigenlijk vergelijkbaar met de bekende huisartsenposten.

Ik nam er met Pippa al even een kijkje. De ingang is heel duidelijk te vinden, links voor de Centrum Apotheek aan de Beltstraat in Enschede. Wij kwamen met de bakfiets, die ik zo voor de deur neer kon zetten. Kom je met de auto, dan is er achter het pand een parkeerdek beschikbaar voor patiënten waar gratis geparkeerd kan worden. Pippa heeft de nieuwe stoel voor de foto alvast even uit mogen testen.

Voor iedereen

Met de opening van de Tandarts Post Twente in Enschede wordt het gemakkelijker om buiten kantoortijden met je spoedklacht terecht te kunnen. Op de website (www.tandartsposttwene.nl), vind je een overzicht van klachten die bij de Tandarts Post Twente behandeld kunnen worden. Via de telefoondienst (053-7920040) maak je een afspraak. Spontaan langskomen tijdens de openingstijden kan ook, maar als je een afspraak hebt gemaakt heb je voorrang. Voor acute spoedeisende klachten zoals trauma, nabloeding of zwelling gepaard met koorts is de Tandarts Post Twente 24 uur per dag bereikbaar.

Waar vind je de Tandarts Post Twente?

De Tandarts Post Twente vind je aan de Beltstraat 43d in Enschede, schuin tegenover de ingang van de spoedeisende hulp van het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente en boven de Centrum Apotheek. Er is een gratis parkeerdek voor patiënten aanwezig.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.