Uitjes en activiteiten tijdens pasen in Twente: handig overzicht!

Heb jij de tulpen ook al in huis gehaald? Het voorjaar staat voor de deur en daarmee Pasen. Een mooi thema om leuke paasknutsels te maken, maar ook heerlijke dagen om een gezellige paasbrunch te doen, paaseieren te gaan zoeken of lammetjes te gaan knuffelen. En met Pasen in Twente mag je de paasvuren natuurlijk niet missen! De leukste uitjes en activiteiten tijdens Pasen in Twente die leuk zijn met het gezin vind je hier!

Activiteiten tijdens pasen? De leukste uitjes en activiteiten met Pasen voor jou op een rijtje!

We hebben heel veel inspiratie voor jou die passen binnen het thema pasen. En voor heel veel paasactiviteiten hoef je de deur niet eens uit.

Paasknutsels en DIY voor Pasen

Maak bijvoorbeeld een leuke knutsel, zoals deze washandkuikentjes van Femke. Of ga lekker paaseieren schilderen.

De Paasbrunch

Voor veel gezinnen maar ook vriendengroepen is een jaarlijkse paasbrunch ook een vast ritueel geworden. We hebben de leukste plekken voor een paasbrunch in en om Twente op een rijtje gezet.

Lammetjes knuffelen

Maar Pasen is ook de tijd van het bezoeken van één van de vele Schaapskooien, lammetjes knuffelen en de beestjes van wel heel dichtbij bekijken! In deze blog van Maryke vind je en overzicht van Lammetjesdagen in en om Twente.

Paasvuren

Bij ons is het ook een traditie, zoals bij veel gezinnen in Twente: de Paasvuren. Vooral in de randgemeentes is dit een evenement waar heel erg naar uitgekeken wordt. En je vindt ze écht overal, grote paasvuren en kleinere paasvuren maar vooral op kinderen maken ze altijd ontzettend veel indruk. We maakten een overzicht met 9 paasvuren in Twente.

Nog meer uitjes en activiteiten tijdens Pasen in Twente

En er is nog veel meer leuks te doen. Er worden door heel Twente heel veel verschillende leuke activiteiten georganiseerd rondom het Thema Pasen. Je vindt alle blog die wij over uitjes en activiteiten tijdens Pasen in Twente schreven hieronder op een rijtje. Zoals een overzicht met de lammetjesdagen, het knutselen van deze washandkuikens en dit overzicht met plekken voor de paasbrunch.

 

 

Vettt is hét inspiratieplatform voor ouders in Twente. Wil jij iedere maand een Twents inspiratiebommetje ontvangen met de leukste tips & uitjes met kinderen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.