Top 10: plekken in Denekamp om eten te bestellen of af te halen

In Denekamp zijn er veel gezellige plekken om heerlijk uit eten te gaan. Deze tien restaurants/eetcafés hebben zich aangepast in deze coronatijden en hebben nu ook mogelijkheden om eten af te halen waarbij ze zich aan de regels van het RIVM houden.

Tien top plekken in Denekamp om eten te bestellen of af te halen heb ik hier voor je verzameld. Elke ondernemer heeft zijn eigen unieke tintje eraan gegeven. Dus voor elk wat wils.

#1 Bistro-Restaurant De Zoeke Denekamp

Dit unieke restaurant bevind zich in een deel van een oude varkensboerderij en staat al jarenlang bekend om haar vis/vlees en grill specialiteiten. Ze hebben hun meeneemmenu’s tijdelijk vernieuwd.
Meer info: www.dezoeke.nl
Wat: diner
Afhalen/bezorgen: afhalen

#2 Twents eetcafé Melkbeernke Denekamp

Een echt Twents eetcafé in het centrum van Denekamp. Alle gerechten op de menukaart zijn zoveel mogelijk met lokale en regionale producten bereid. Als afhaalmaaltijden hebben ze nu koude en warme lunchgerechten. Voor het diner hebben ze voor- en hoofdgerechten, kindermenu’s en een special.
Meer info: www.melkbeernke.nl
Wat: lunch & diner
Afhalen/bezorgen: afhalen

#3 Pannenkoekenrestaurant Bolle Jan Denekamp

Dit pannenkoeken restaurant kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met tien top plekken in Denekamp om eten te bestellen of af te halen, want de meeste kids zijn dol op pannenkoeken. Afhalen en bezorgen van de lekkerste pannenkoeken is nu mogelijk.

Meer info: www.bollejan.nl
Wat: diner, zondag vanaf 12.00
Afhalen/bezorgen: afhalen en bezorgen

#4 La Bomba Denekamp

Gespecialiseerd in ijs, taart, broodjes en chocolade, dus een heerlijk adresje. Ze bieden een thuisbakpakket om samen met je kids een lekkere slagroomtaart te maken. Daarnaast hebben ze nog een ontbijtpakket, high tea to go en nog veel meer leuks en lekkers.

Meer info: www.la-bomba.nl
Wat: zoetigheden, ontbijt, high tea, lunch
Afhalen/bezorgen: afhalen en bezorgen

#5 Eetcafé De zaak Denekamp

Sinds begin dit jaar hebben we dit nieuwe eetcafé erbij in hartje Denekamp. Ze bieden ontbijtservice op zondag, lunch, koffie & juices to go en een weekmenu. Van een boerengehaktbal tot sushi.

Meer info: www.dezaakdenekamp.nl
Wat: lunch & diner
Afhalen/bezorgen: afhalen

#6 Restaurant Oosth Denekamp

Via Restaurant Oosth, onderdeel van hotel De Schout, haal je de chef in huis en kan je thuis heerlijk culinair genieten.  Doordeweeks met daghappen en op zaterdag/zondag een luxe weekendmenu. Een lekker wijntje erbij? Die kun je gewoon bijbestellen!

Meer info: Restaurant Oosth
Wat: diner
Afhalen/bezorgen: afhalen

#7 De Wethouder Denekamp

De Wethouder, een food en drinkclub, is ook onderdeel van Hotel De Schout. Je vindt dus op hun site dezelfde menu’s terug als bij Oosth, maar ze bieden nog een extraatje. Namelijk elke donderdag happy beer en spareribs voor thuis.

Meer info: De Wethouder
Wat: diner
Afhalen/bezorgen: afhalen

#8 Eetcafé de Musketier

De Musketier is een gezellig eetcafé & beer bar midden in het hart van Denekamp waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Ze bieden nu Takeaway menu’s aan. Ze doen tijdelijk bij elke bestelling een waardebon die je in juli en augustus weer kunt besteden in hun restaurant.

Meer info: www.demusketier.nl
Wat: diner
Afhalen/bezorgen: afhalen

#9 Restaurant Fox

Een unieke locatie voor lekker eten, bruiloft of feest. Nu hebben ze op zondag een speciaal carpaccio loket. Lekker voor bij je lunch, hapjes of diner. Je kan diverse carpaccio varianten door ze laten samenstellen en deze afhalen. Ook hebben ze gegrilde haantjes en hotwings.

Meer info: Restaurant Fox
Wat: diner (alleen op zondag)
Afhalen/bezorgen: afhalen

#10 Restaurant de Watermolen Singraven

Op de prachtige terrassen kun je naast het heerlijke eten genieten van het stromende water van de Dinkel en de prachtige natuur. Nu staat dit restaurant in het weekend voor ons klaar met een “koffie to go” met wat lekkers erbij. Ideaal om deze op je fiets of wandelroute mee te pakken!

Meer info: Op de Facebook page: Watermolen Singraven
Wat: koffie to go (weekend)
Afhalen/bezorgen: afhalen

Singraven Denekamp

Heb jij nog meer tips voor leuke plekken om eten af te halen of te laten bezorgen in Denekamp?

Heb jij nog meer tips? Ik ben heel benieuwd, deel ze vooral met ons. Dat kan door hieronder een reactie te plaatsen! Kijk hier voor afhaaltips in Hengelo, Oldenzaal, Enschede.


Over Diane

Meer blogs van Diane lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment
  • Avatar
    Joyce
    mei 18, 2020

    Bij Tipi’s taarten in Lattrop kun je High Tea to go en heel veel ander lekkers op bestelling afhalen. Voor Hemelvaart heeft ze een speciaal tassie.