Tip: Vintage Tea Party bij Concordia

Een paar weekjes geleden was ik met een hele bunch bloggers uitgenodigd bij de Vintage Tea Experience van Mary & Yve. Potverdorie, dat was met toch een feestje! En jij hebt geluk, want er komt nog zo’n exclusieve Tea Party aan. Moet jij nodig met iemand bijkletsen? Of heb jij een vriendin die je wilt verrassen, zet dan 18 november in je agenda!

Kunst kijken, winkelen en dus ook thee drinken en taartjes eten!

We waren dus bij de lancering van deze gave Tea Party. We worden ontvangen door de dames van Concordia en we krijgen uitleg over wat Concordia allemaal doet en organiseert. Heel veel is niet nieuw voor mij, maar het is wel heel gaaf om hier weer even te zijn. Wat wel soort van nieuw voor mij was, is de kunstuitleen.

Vintage High Tea

 

Kunstuitleen

De kunstuitleen van Concordia heeft als doel om kunst toegankelijk te maken. En ik wist dus niet dat je voor 7 Euro per maand een supervettt kunstwerk kunt huren. Gewoon voor thuis, aan jouw muur. En ben je het zat? Dan wissel je hem weer om. Tof toch? In onze goodybag zat een tegoed voor de kunstuitleen, die ga ik zeker verzilveren!

Exposities en Shop

De exposities bij Concordia wisselen steeds, tussen de Vintage Tea Party door kun je een kijkje nemen in de expositie ruimte van Concordia en in de geweldige shop. Allemaal prachtige producten die met heel veel aandacht en liefde gemaakt zijn. De exposities bij Concordia wisselen veel, tot en met 25 november is er de expositie Annex. Waar werken van graffiti kunstenaars geëxposeerd worden. Drie kunstenaars; Akay (voor het eerst in Nederland!), Jeroen Erosie en Boris Tellegen laten in deze expositie zien hoe de essentie van de graffitikunst nog steeds aanwezig is in hun huidige werk. Akay, Jeroen en Boris stonden aan de basis van de graffitikunst in Zweden en Nederland. Door een eigen stijl en manier van werken die verder ging dan het hebben van een eigen handschrift, brachten ze tegelijkertijd een discussie op gang over wat graffiti is.

De expositie waar je tussen het genieten van al het lekkers ook nog van kunt genieten!

18 november: Vintage Tea party bij Concordia

Op 14 oktober is er weer een Vintage Tea party bij Concordia, georganiseerd door Mary & Yve. Mary & Yve, bekend van onder andere de mooie bordjes voor aan de muur, organiseren een exclusieve vintage tea party in onze Kunst- & designwinkel.

Vintage High Tea

Een deel van concordia is speciaal ingericht door Mary & Yve én het is écht prachtig! Je kijkt er je ogen uit. Geserveerd op sprookjesachtig servies met geurige theebloemen en een smaakexplosie aan vernieuwende hapjes. Tijdens deze 2-uur durende Vintage High Tea Experience word je verwelkomd met een prosecco, gevolgd door drie gangen van heerlijkheid. Tussendoor is er volop tijd om de nieuwe collectie in de winkel te bekijken (en te shoppen!) en we gingen ook nog eens met een goed gevulde goodiebag weer naar huis.  Wat een verwennerij! Voor meer informatie en om te reserveren kijk je hier.

Vintage High Tea

De meeste spulletjes (niet dat wat op tafel staat :-), zijn te koop. Je zit dus eigenlijk in een prachtige showroom..

 

Vintage High Tea

Alleen maar moois!

Kinderactiviteiten

Vettt, zou Vettt niet zijn als ik ook niet even uitwijk richting de kinderactiviteiten bij Concordia. Er wordt bij Concordia namelijk heel veel leuks voor kinderen georganiseerd. Op een aantal zondagen worden er voorstellingen vertoont die vanaf 2 jaar geschikt zijn, Daphne schreef een blog over de Broodje Kind voorstelling die zij bezocht. De volgende voorstelling is op zondag 11 november. En in de schoolvakanties moet je de site sowieso in de gaten houden, dan worden er zowel mooie films als voorstellingen vertoont.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.