Twente tips voor het weekend

Door

Het wordt een graadje of 22, het is weekend en er zijn volop VETTTE dingen te doen. Tijd dus voor wat twente tips speciaal voor het weekend. Heb je nog geen volgepland weekend? Check ze dan snel!

Zaterdag 13 september, UITDaAG Prismare (Roombeek, Enschede)

Voor de 7e keer zal Prismare de UITDaAg organiseren. Prismare én hun partners presenteren hun plannen voor het komende seizoen. Het lijkt me echt superleuk voor jong en oud.

Een kleine greep uit wat er allemaal te doen is voor kinderen; verschillende dansshows, kinderschmink, springkussen, knutselen, djembe workshop, sumoworstelen, ponyritje en er is een voorleestent. In de voorleestent wordt er voorgelezen (duh!), liedjes gezongen en je er kunt Dribbel en Dikkie Dik ontmoeten.

Check hier de site van de UITDaAG en kijk zelf wat er allemaal te doen en te zien is: UITDaAG.

Uitdaag

Fotocredits: Prismare.nl

Zaterdag 13 september, Straattheater Festival Almelo

Ik schreef er al eerder over  in het blog over de leukste uitjes van September. Dit weekend vind in Almelo het straattheater festival plaats. Verspreid door de hele binnenstad zul je straatartiesten tegenkomen. Zie hier mijn vorige blogpost over de leukste uitjes in September mét info over het Straattheather Festival.

Straattheater Almelo

Straattheater Almelo

 

Zondag 14 September, De Singelloop Enschede

Kom mij én vele anderen aanmoedigen tijdens de Singelloop! En ik kan het gebruiken :-). Het start- en eindpunt zal in het Volkspark zijn. Er zullen ook ontzettend veel kinderen meedoen tijdens de kidsrun en special voor hén en voor de jonge bezoekers zal er een ‘Kidszone’ zijn. Met o.a. een stormbaan, een ballon artiest en een mobiele speeltuin. Deze vind je ook terug in het Volkspark. Dat is zondag dus ‘the place to be’!

Meer informatie over de Singelloop vind je hier: Singelloop Enschede.

Singelloop

Fotocredits: www.singelloop-enschede.nl

 

Vettt veel plezier met wat je gaat doen en een heel fijn weekend voor jullie. Heb je zelf nog tips? Plaats ze hieronder als comment.

Liefs,
Yvette

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
3 Comments
 • Femke
  september 15, 2014

  Aw, ik lees dit net de dag ná het weekend. Aan de positieve kant: ik had juist wel weer eens behoefte aan een rustig weekend 😉 Zal zeker je lijstje voor aankomend weekend in de gaten houden!

  • Vettt.nl
   september 15, 2014

   Hi! Oooh dat is jammer :-). Hopelijk is het rustige weekendje gelukt! Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe posts dan kun je je aanmelden voor de mailinglijst. Je krijgt dan automatisch een mailtje als er een nieuw blog online is. Je vindt hem rechtsonder op mijn blog. Liefs!

 • Thebeautydelivery
  september 16, 2014

  Leuke tips en een geweldige site heb je!