5 x Vakantieadresjes in Nederland

Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om de leukste vakantieadressen te vinden. Chantal deelt 5 vakantieadresjes in Nederland met jou. Juist in ons eigen kikkerlandje is heel veel moois te vinden.

Vakantieadresjes in Nederland

Ga je mee op roadtrip door Nederland? Chantal selecteerde voor ons de beste adresjes. Laat je inspireren!

First stop
Huisje van Hout

We beginnen in het westen van Nederland. In Noordwijk ligt het populaire Huisje van hout. Dit Scandinavische houten huis ligt dicht bij zee en biedt plaats aan vier personen. Het huis is prachtig ingericht en heeft een ruime omheinde tuin, zodat je kinderen vrij en veilig kunnen spelen. Genieten! Volgeboekt? De eigenaresse verhuurt ook een houten huisje in Drenthe.
http://www.yourfuturepostcard.nl/huisje-van-hout-in-noordwijk/

Vakantieadresjes in Nederland

Second stop
Camping de Lakens

Kamperen of glamperen in de duinen, dat doe je bij Camping de Lakens in Bloemendaal. Je kunt je eigen tent opzetten of een van de luxe accommodaties huren. Bijvoorbeeld de stoere Airstream bus. De camping ziet er tiptop uit en als je kinderen uitgespeeld zijn op het strand, is er nog een grote houten speelplaats waarin ze zich kunnen uitleven. http://www.yourfuturepostcard.nl/surfana-festival-airstream-huren/

Vakantieadresjes

Third stop
Zeeland

Drie jaar geleden heb ik zelf vakantieverblijf De Trommel in Domburg (Zeeland) uitgetest. Met succes! Wat een fijne plek is dit. De Trommel bestaat uit een aantal gloednieuwe vakantiehuizen, gebouwd op een boerenerf. Elk vakantiehuis is super kidsproof met traphekjes, een kinderbedje en een kinderstoel. Maar het allermooiste: je ruikt vanaf hier de zee, want het huis grenst aan de duinen.
http://www.yourfuturepostcard.nl/mooi-vakantiehuis-in-domburg-zeeland/

 

Fourth stop
Bij ons in Groesbeek

Je eigen pizza-oven bij de tent, hangmatten tussen de bomen en een ontzettend gezellig sfeertje met bijna elke avond een kampvuur. Bij Ons in Groesbeek is een camping naar mijn hart. Ook hier kun je je eigen tent opzetten, maar leuker nog is het om een bijzondere accommodatie te huren, zoals een tipi of dome. De foto van de Tipi bovenaan de blog is ook van Bij ons in Groesbeek.
www.bijonsingroesbeek.nl

Vakantieadresjes in Nederland

Fifth stop
Erfgoed Bossum

Voor wie het lekker dichtbij Twente zoekt, is erfgoed Bossum the place to be. Je logeert hier letterlijk tussen de koeien op het Twentse platteland. Maar dan wel lekker luxe. Ga je voor een stijlvolle kamer, een lodgetent (met houten tobbe) of voor een unieke kubus van waaruit je ’s nachts naar de sterren kijkt?
www.bossem.nl

Zitten er voor jou bekende adresjes bij of heb je juist nog fijne toevoegingen? Deel het met ons! Op Chantal’s blog (YourFuturePostcard) vind je nog veel meer toffe adresjes!

Over Chantal

Meer blogs van Chantal lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.