Vettt Bengelfestijn

5 mei: Vettt Bengelfestijn (Gratis!)

Op 5 mei 2018 vindt de 3e editie van het Vettt Bengelfestijn plaats op het terrein van de Universiteit Twente. Het festival is helemaal ingericht op de kleinste vrijheidsvierders. Met onder andere verschillende podiumacts, een fotobooth, een zweefmolen, allerlei leuke creatieve activiteiten, springkussens en een mobiele speeltuin hebben kinderen én hun ouders de tijd van hun leven.

 

Speciale voorzieningen voor ouders van jonge kinderen

Een kinderevenement vraagt om een aantal andere voorzieningen. Zo is er een magnetron beschikbaar voor het opwarmen van babyvoeding, er is een stroompunt om een kolf op aan te sluiten en er zijn polsbandjes beschikbaar waar ouders/verzorgers de naam van hun kind en een telefoonnummer op kunnen schrijven. Kinderen kunnen in de Limobar hun eigen bekertje ranja tappen. Bekijk hieronder de video van de eerste editie van het Vettt Bengelfestijn.

Aparte deel voor de jongste kinderen

Indoor speelparadijs Avontura verzorgt het terrein voor de allerkleinste kinderen (0-4 jaar). Met onder andere een ballenbak en een springkussen waar de kleinste kinderen zich op kunnen uitleven. Ook kun je hier op de foto en een knuffel uitdelen aan Avontura mascotte Okke.

Podium hosted by Merel Events

Merel Events host het podium tijdens het Vettt Bengelfestijn. Zie hieronder een overzicht van het podiumprogramma.

Vettt Bengelfestijn

Samenwerking met lokale ondernemers

Het Vettt Bengelfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers. Zo is oppasservice De TwenteNannies aanwezig om met kinderen te knutselen. Merel Events uit Losser verzorgt het podiumprogramma. De dansworskhops op het podium worden gegeven door de Enschedese organisatie Dance4Fun en Glo Entertainment Live. Kinderen kunnen samen met het ontwerpersduo Mary & Yve trekpoppen maken en de Enschedese kunstenaar Jan Doodle inspireert de bezoekers om meer te ‘doodelen’.

Het Vettt Bengelfestijn is een onderdeel van Bevrijdingsdag Enschede en vindt plaats op het terrein van de Universiteit Twente. Het festival start om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De activiteiten zijn gericht op kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar, maar iedereen is welkom. Het is een gratis evenement.

Details

Waar: Universiteit Twente
Wanneer: 5 mei 2018
Tijd: 11.00 uur tot 16.00
Entree: Gratis

Vettt Bengelfestijn

Comments are closed.