Voorjaarsvakantie met Maya

Door

Volgende week begint de voorjaarsvakantie, het ideale moment om wat leuke uitstapjes te plannen. Eén van onze favorieten (vooral bij onvoorspelbaar weer) is Plopsaland Indoor in Coevorden.

Vanaf Enschede rij je er (via Duitsland) in een uurtje naartoe. Deze voorjaarsvakantie staat helemaal in het teken van Maya!

Voorjaarsvakantie bij Plopsaland Indoor Coevorden

Van 18 februari tot en met 5 maart hangt er bij Plopsaland Indoor Coevorden een feestelijke sfeer en worden er allerlei speciale activiteiten georganiseerd:
  • Er is een gratis liveshow, tijdens de liveshow beleeft Maya de Bij samen met alle Ploppertjes een superleuk avontuur
  • Er zijn Meet & Greets waarbij de bezoekers hun favoriete Plopsa-helden kunnen ontmoeten
  • Om de dag feestelijk af te sluiten kunnen de bezoekers dansen in een kleurrijke confettiregen.

Naast dit alles zijn er natuurlijk alle binnen- en buiten attracties. Toen Pippa 3 en nichtje Pem 2 jaar was brachten we al een bezoekje. Ook voor deze leeftijden was het echt een succes, lees hier de blog over het eerdere bezoek.

Plopsaland Coevorden

Plopsaland Coevorden

Kaartjes winnen?

Ik mag van Plopsaland Indoor Coevorden 2 kaartjes weggeven voor de komende voorjaarsvakantie. Wil je kans maken op de 2 kaarten? Laat dan hieronder of op Facebook weten waarom jij ze graag wilt winnen. Op donderdag 16 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meer weten?

Meer weten over de activiteiten bij Plopsaland Indoor Coevorden tijdens de voorjaarsvakantie? Neem een kijkje op de site.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.