Wat te geven als vaderdag cadeau?

Dit wordt een kleine confession. Mijn vriend is namelijk niet heel goed in het ‘geven’ van een leuke Moederdag. Voorgaande drie jaar waren niet echt succesvol. Iets met een kater of een verloren kampioenschap… Lore die had tot dit jaar geen idee wat Moederdag was, dus het was voor mij ook een lesje ‘verwachtingen managen’. Dit jaar kreeg ‘ie voor de vierde keer een herkansing en ik kan met trots melden dat hij is geslaagd! Ik kreeg én een mooi cadeau, een bosje bloemen, knutsels van Lore, een ontbijt op bed (terwijl hij dat zo haat) én een prachtige dag! Met vlag en wimpel geslaagd dus. Tijd voor mij om hem ook eens flink in het zonnetje te zetten met Vaderdag. Maar wat dit jaar te geven als Vaderdag cadeau…?

vaderdag cadeau

Gepersonaliseerd Vaderdag cadeau

De verjaardag van mijn vriend en Vaderdag liggen best dicht bij elkaar. Ik vind het dus elk jaar weer lastig iets uit te kiezen wat hij leuk vindt. Maar! Dit jaar niet! Want ik mocht namelijk iets uitzoeken uit de webshop van YourSuprise. Normaal ben ik best een twijfelaar als het gaat om iets uitzoeken bij een webshop waar ik nog nooit eerder heb besteld, maar dit keer niet. Ik zag namelijk direct een ‘Peaky Blinders’ whiskey en heb ik even geluk dat Roy van beide houdt! En wat ik helemaal vettt vindt; in het whiskeypakket zit een glas waar je de naam in kan laten laseren!

vaderdag cadeau

Stoere vaderdagcadeau’s

Naast het whiskeypakket koos ik ook voor ontzettend stoere lederen onderzetters. Past net zo goed bij een mooi glas whiskey dacht ik zo. Ook deze onderzetters kan je personaliseren. Ik heb niet gekozen voor een naam dit keer, maar voor ‘Cheers’. Ze zijn namelijk zo mooi, dat ik ze ook wil gebruiken ;-). Een vaderdagcadeau moet functioneel zijn vind ik, dus ik koos als laatste ook nog voor een leren portemonnee. Ook gepersonaliseerd. Ik bedoel, papa’s kunnen ook vergeetachtig worden. Vooral als ze ook nog eens bijna jarig zijn.

vaderdag cadeau

YourSuprise

Ik kan met deze drie stoere vaderdag cadeau’s weer een jaar vooruit. Wat zeg ik? Eén? Drie! Al denk ik dat die whiskey iets eerder op zal zijn. Ben jij nog op zoek naar een stoer, lief, gepersonaliseerd vaderdagcadeau? Er is echt zat te vinden bij YourSuprise, voor elke type papa. Ik kreeg de bestelling snel thuisgestuurd – zelfs als er dus een persoonlijke touch moet worden toegevoegd. Let’s make some nice memories <3.

vaderdag cadeau

Heb je zin om zelf iets te knutselen? Check dan eens deze supersnelle en makkelijke Vaderdag DIY!

Over Karen

Meer blogs van Karen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.