Weekend en weektips (15 t/m 22 januari)

Door

Jullie hebben ze even moeten missen de weekendtips maar hier zijn ze dan weer. Omdat er doordeweeks ook steeds meer leukst te doen is en georganiseerd wordt heb ik de tips verzameld voor dit weekend maar ook voor de daaropvolgende week. Have fun!

 

Zaterdag 16 januari: Miljata LEGO Bouwlab (Enschede)

Kom op zaterdag van 10.00 tot 12.00 vrijbouwen met LEGO in Miljata’s Bouwlab. Je moet je wel vooraf even opgeven bij Milja. Voor meer informatie kun je even een kijkje op de site nemen: Miljata Bouwlab.

 

Zondag 17 januari: Kleuterbios Woezel en Pip (Enschede)

Bij de theaters van Wolff Cinestar en Cineast kun je op zondag 17 januari met je peuter en/of kleuter de nieuwste film van Woezel en Pip bekijken. Speciaal voor de kleintjes wordt de zaal iets meer verlicht en het geluid iets zachter gezet. Zo leuk! Meer info: Woezel en Pip cineast

 

Zondag 17 januari: Doe- en draaidag techniekmuseum het Heim

Iedere derde zondag van de maand is er een doe- en draaidag bij Het Heim in Hengelo. Het museum is ook nog eens super kindvriendelijk. Op deze dag kunnen kinderen zelf een kunstwerkje in elkaar kunnen zetten dat ze mee naar huis kunnen nemen. Voor € 2,50 koop je een bon bij de receptie, waarna je een soldeerwerkstukje kunt maken. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden.

Gastblogger Stephanie was er al eens met haar twee zoontjes, ze is fan! Hier lees je haar eerdere review over haar bezoek aan het Heim.

 

Woensdag 20 januari: Sport en Spelinstuif Performance Factory (Enschede)

Iedere woensdag is er een sport- en spelinstuif in de Performance Factory voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor 0,50 kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 kennis maken met verschillende sporten. Super toch?
Meer info: Sport- en spelinstuif Performance Factory

 

Woensdag 20 januari: Kidsmiddag bij de IJsbaan Twente

Iedere woensdag kun je bij de IJsbaan Twente terecht op de kidsmiddagen. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar worden er van 14.00 tot 16.00 allerlei leuke activiteiten op het ijs georganiseerd.

 

Vrijdag 22 januari: Workshop monsters tekenen bij Dynamo Expo (Enschede)

Een workshop monsters tekenen voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.  Samen met de twee kunstenaars Polina Grinberg & Madelon Pels ga je ontdekken wat voor monsters er allemaal rondzwerfen bij Dynamo Expo. Kom tekenen op vrijdag 22 januari!

Kosten: € 7,50, inclusief materiaal en iets lekkers
Meer info op hun Facebook pagina: Workshop monsters tekenen 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.