De weekendtips 13 t/m 15 april

Door

Bijna weekend! De leukste activiteiten hebben wij weer voor je verzameld, het koeien-seizoen wordt dit weekend op 2 plekken geopend :-). Heel gaaf om mee te maken dat de koeien weer de wei in gaan…ken je nog meer plekken waar dit gebeurd?

 

vrijdag 13 april: Koe in de Wei bij Pompoenhofke (Enschede)

Deze ontdekte ik via Facebook omdat ik ‘t Pompoenhofke volg :-). Vrijdag 13 april laten ze de koeien weer los in de wei, dit gaat gebeuren rond 19.30. Heel tof om te zien, de koeien zijn dan zo blij! De info vind je op de Facebook page.

zaterdag 14 april: Koe in de Wei-dag bij Landgoed Kaamps (Deurningen)

Bij Landgoed Kaamps worden dagelijks lekkere kaas- en zuivelproducten gemaakt en dit zou niet mogelijk zijn zonder onze koeien! Voor deze dames komt dan op zaterdag 14 april om 13.30 uur een heel leuk moment. Ze mogen weer naar buiten! Jij kunt daarbij zijn, het is ieder jaar een heel tof evenement met heel veel bezoekers. En er is voor kinderen van alles te doen, zeker een leuk uitje!

Campina-Boerderijdagen-koeien

T/m 15 april Nationale Museumweek (Diverse Locaties)

Dit hele weekend is het nog Nationale Museumweek met allerlei leuke extra activiteiten in verschillende musea. Bij TwentseWelle maak je je eigen VR bril. Een overzicht van de activiteiten vind je via deze link.

zondag 15 april: Meneer Monster (Oldenzaal)

Deze voorstelling schijnt fantastisch te zijn en hij speelt dit weekend in Oldenzaal, misschien dat je het voorleesboek kent. Het gaat over een Mol bij wie op zijn kop gepoept wordt! Voor meer info kijk je hier.

over een mol

Andere leuke tips voor het weekend:

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.