De weekendtips: 14 t/m 16 juli

Het weekend staat weer voor de deur. Het laatste weekend voor de zomervakantie, dat betekend ook een kleine ‘break’ voor ons. De weekendtips gaan we even stoppen, daar komt wel wat heel moois voor in de plaats. Donderdag kun je namelijk de zomervakantie-tips verwachten. Een hele lijst met inspiratie om deze zomervakantie nog leuker te maken. Voor nu, een fijn weekend!

15 juli: Workshop Boltaartje maken (Hengelo)

Zaterdagochtend kun je samen met je kind een boltaartje maken bij Sweetycake in Hengelo. Je volgt samen een workshop waarbij je ieder je eigen taartje maakt. Voor meer info: Sweetycake Hengelo.

15 juli: Puur, Hip en Handgemaakt markt (Hengelo)

In het mooie Prins Bernhardplantsoen in Hengelo vindt dit weekend weer de Puur, Hip en Handgemaakt markt plaats. Deze creatieve markt reist het land door en strijkt dit weekend in Hengelo neer. Voor meer info: Puur, Hip en Handgemaakt markt.

15 juli: Zomerfeest Dierentuin Nordhorn (Nordhorn)

Ik vind de dierentuin in Nordhorn altijd een leuk uitje. Dieren, fijne speeltuinen, een terrasje én voor de hondenbezitters: de hond mag mee! Zaterdag viert de dierentuin het zomerfeest met een avondprogramma van 18.00 tot 23.00. Vanaf 19.00 is de entree zelfs gratis, leuk voor de kinderen die al wat langer op kunnen blijven. Er worden allerlei leuke dingen georganiseerd. Voor meer info: Dierentuin Nordhorn.

16 juli: Open dag bij ‘t Duvelshofke

Zo’n leuke fruitplukboerderij, vooraan in Oldenzaal als je vanaf Enschede komt (ten hoogte van de grote ‘M’). Bij ‘t Duvelshofke houden ze af en toe een open dag, zo ook deze zondag. Er is een streekmarkt, er zijn activiteiten voor de kinderen en natuurlijk kun je fruitplukken. Een van de eerste Vettt blog schreef ik over deze leuke fruitpluk boerderij waar ik op de fiets(!) naartoe ging. 

Hele weekend: Maisdoolhof

Het maildoolhof is weer open. Ik moet bekennen dat ik het doolhof nog nooit gelopen heb, wel ben ik er eens gestopt om een mooie bos wilde bloemen mee te nemen. Vettt blogger Evelin was er een paar dagen geleden en schreef er een blog over.

Dat waren de tips voor dit weekend. Heb jij aanvullingen? We horen het graag. Je kunt hieronder een berichtje plaatsen.

Liefs,

Yvette

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.