De weekendtips 16 t/m 18 juni

Door donderdag, juni 15, 2017 0 Permalink 0

Het weekend staat weer voor de deur, met op zondag: Vaderdag. Moet je dit weekend nog iets leuks of lekkers in elkaar flansen? Check dan de DIY van Marloes Drieses of dit supersimpele recept voor een Cheesecake.

16 en 17 juni: Peter Pan de Musical (Oldenzaal)

Een pareltje in Oldenzaal: Jolien’s Theaterhuis. Althans dat denk ik :-). Ik hoor er heel veel goede verhalen over en toen Jolien mij benaderde of ik de Musical ‘Peter Pan’ mee wil nemen in de weekendtips zei ik gelijk ‘ja’! Deze musical wordt opgevoerd door kinderen van de Jeugdtheatertuin. Je kunt hem op vrijdagavond en op zaterdagmiddag bewonderen. Binnenkort ga ik met Jolien kletsen over wat ze allemaal doet, want volgens mij doet ze heel veel leuks. Nieuwsgierig geworden? Check de website even: Jolien’s Theaterhuis.

17 juni: Rommelmarkt Speelgoed Bruggert (Enschede)

Heb je nog veel spullen liggen om te verkopen of hebben je kinderen gewoon zin om winkeltje te spelen? Dan is dit een goede tip, voor weinig huur je een kraampje. En superleuk om er rond te struinen natuurlijk terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Voor meer info check je het Facebook event. 

 

17 juni: Kinderkookworkshop ‘Broodje Burger’ (Hengelo)

Bij Sophie’s Foodclub worden regelmatig leuke kinderkook workshops georganiseerd. Zo leuk, kinderen leren hun (vaak) eerste gerechtjes maken. En hoe cool is het dat je gewoon je eigen burger kunt maken? Geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Voor meer informatie kijk je op de website: Sophies Food & Fun Club.

 

18 juni: Open dag Oyfo (Hengelo)

Oyfo? Ken je dat nog niet? Dat is niet zo gek hoor, het is de nieuwe naam voor de samensmelting tussen Techniekmuseum Heim, CREA en Muziekschool Hengelo. Zaterdag 17 juni wordt er een open dag georganiseerd op het Hazemeijer Terrein in Hengelo. En goed nieuws, Filter cafestore is dan ook open. Voor meer info: Open dag Oyfo.

18 juni: Open dag Tuinderij Bietenrood

Een aantal weken geleden interviewde ik Suzette van Tuinderij Bietenrood. Een prachtig mooi én inspirerend verhaal. Ze vertrokken uit Arnhem om in Rossum een Biologische Tuinderij te starten. Supercool! Toevallig ga ik er zaterdag met een vriendin en de kinderen naartoe, iedere zaterdag hebben ze namelijk een zelf-oogst ochtend. Leek me leuk :-). Maar zondag lijkt het nog leuker te worden, dan is er namelijk een open dag. Dit weekend worden er door heel veel biologische boerderijen open dagen georganiseerd, maar Bietenrood doet daar aan mee. Voor een compleet overzicht check je: Lekker naar de Boer.
Happy weekend,

X

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.