De weekendtips: 16 t/m 18 februari

Het weekend staat weer voor de deur, en er is weer van alles te doen. We eindigen met wat inspiratie voor mooie wandelingen, want gewoon lekker de natuur in is natuurlijk ook niet verkeerd :-).

Vrijdag 16 februari: Familymusical Woof Side Story (8+), Hengelo

Na de successen ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’brengt het Ro Theater met ‘Woef Side Story’ een van hun allergrootste hits terug in de theaters. De veelgeprezen musical won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards, waaronder die voor beste kleine musical en beste mannelijke hoofdrol. Ook won het de Z@PP Theaterprijs in 2013 als beste jeugdvoorstelling van het seizoen.

‘Woef Side Story’ is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden. Rashonden tegenover straathonden. Twee verliefde honden en ruziënde hondenrassen. Dat betekent veel bloed, zweet en hondentranen. Voor meer informatie kijk je hier.

weekendtips

Zaterdag 17 februari: Kinderkledingbeurs Glanerbrug

Op zaterdag 17 februari vindt de grootste kinderkledingbeurs van Enschede weer plaats! Kom je snuffelen tussen de kinderkleding? Er hangen 6000 lente- en zomer kledingstukken in de maten 86 t/m 176. Voor deze beurs zijn onze goede doelen Stichting Zekere Basis en Stichting Kledingbank Enschede.  De toegang is gratis! Je bent van harte welkom van 13.30 uur tot 15.00 uur in onze nieuwe locatie; Het Noaberhuus, Schipholtstraat 45 in Glanerbrug. Het parkeren is ook gratis. Voor meer info kijk je op het Facebook event.

Zaterdag 17 februari: Kinderkookworkshop ‘Broodje Burger’ bij Sophie’s Foodclub (Hengelo)

Sophie organiseert maandelijks (iedere derde zaterdag van de maand) leuke Kinderkookworkshops in Hengelo. Steeds in een ander thema, deze zaterdag staat in het teken van Broodje Burger. Kijk voor meer informatie op de website. De workshops duren van 14.00 tot 16.00 en de kosten bedragen 15 Euro per kind.

 

Zondag 18 februari: Doe & Draaidag bij Techniekmuseum Oyfo (Hengelo)

Iedere 3e zondag van de maand is er een doe- en draaidag bij Techniekmuseum Oyfo in Hengelo. Je ziet de oudere machines in het Techniekmuseum in werking, super spectaculair! Geniet van het grommen, tikken, zuigen en ronken van zuigers, stangen, tandwielen. Hier zie en voel je hoe vroeger fabrieken, stoomschepen en treinen werden aangedreven. Bij veel machines kan je naar binnen kijken, zodat je alles echt ziet bewegen. Ook leuk, kinderen kunnen hun eigen kunstwerk maken tijdens deze draaidagen! Voor meer info kijk je hier.

Lekker erop uit dit weekend?

Zin om dit weekend de buitenlucht in te gaan? Check hieronder onze meest gelezen blogs met tips voor wandelingen:

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.