De weekendtips: 2 t/m 5 juni

Door donderdag, juni 1, 2017 1 , Permalink 0

Een nieuwe maand én gelijk een lekker lang weekend: Pinksteren! Trek je je agenda er weer bij? Er staat weer veel leuks op de Twentse planning!

3 & 4 juni: Food truck Festival Voedertijd Oldenzaal

Dit weekend kun je op Het Hulsbeek genieten van een foodfesival. Twee dagen lang lekker eten in een festivalsfeertje! Voor meer info kijk je hier.

4 juni: Twents Speciaalbier Festival

Oehlala, als je deze voorstelt dan scoor je vast punten bij je boyfriend! Op het Hazemeijer-terrein in Hengelo vindt dit jaar weer het Twents Speciaalbier Festival plaats. Er is een Kids Playground bij, dus ook daar is aan gedacht. Bierlovers zet ‘m op je agenda. Voor meer info kijk je hier.

5 juni: Campina Open Boerderijdagen

Heb je de blog van Marloes al gelezen? Ze bezocht de Open Boerderijdagen tijdens Hemelvaart. Heb je het gemist? Goed nieuws, want op Tweede Pinksterdag is er weer een editie. De blog van Marloes lees je hier terug.

5 juni: Nijntje in De Klanderij (Enschede)

Op Tweede Pinksterdag zijn de winkels in De Klanderij geopend van 12.00 tot 17.00 én komt Nijntje langs. Voor meer info kijk je hier.

5 juni: Kinderyoga buiten door Jorienosaurus (Enschede)

Tweede Pinksterdag geeft Jorien van Jorienosaurus van 10.00 tot 11.00 uur een buitenyogales voor kids van alle leeftijden. 1 strip van je strippenkaart of € 9,00 voor logés, papa’s, oma’s, buurmeisjes, neefjes en andere leukerds. Het wordt een feestje! Verzamelen om 09.45 uur bij het Abraham Ledeboerpark (ingang Hengelosestraat 325). Opgeven is niet nodig. Meer info: jorienosaurus@hotmail.com.

5 juni: Pinkstermarkt Roombeek (Enschede)

De Pinkstermarkt in Roombeek wordt ieder jaar een stukje groter. Iedereen is welkom met een kleedje om spullen te verkopen. Daarnaast zijn er heel veel activiteiten voor kinderen: een stormbaan, springkussen schminken, een Rad van Fortuin enzovoorts. Brasserie ‘t Vrijdag is die dag ook geopend voor een hapje en drankje tussendoor. Voor meer info kijk je hier.

5 juni: Boer’n Lentemarkt Landgoed Kaamps (Deurningen)

Snuffel lekker rond tussen de ruim 50 kramen en zie hoe klompen worden gemaakt, bekijk de prachtige tassen gemaakt van tafelzeil en laat je verassen door de prachtige groendecoraties. En, ook aan de kleine boertjes en boerinnetjes is gedacht. Zo kunnen de kids spelen in de speeltuin, zich laten schminken of op het springkussen lekker springen. Voor meer info kijk je hier.

Dat waren de tips voor aankomend weekend. Heb je vooral zin om lekker in en om het huis bezig te zijn. Lees dan nog even deze blogs en laat je inspireren:

Happy weekend!

Liefs,
Yvette

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment
  • Maud - Maudgeniet.nl
    juni 2, 2017

    Leuke tips weer! Bij ons staat een bezoekje aan Voedertijd op de planning. Toevallig is er dit weekend nóg een ‘culinair feestje’ in Oldenzaal: namelijk de Culinaire Markt.. Ik denk dat we ons prima vermaken dit weekend! 😉