De weekendtips 30 juni t/m 2 juli

Het weekend staat weer voor de deur, het was even zoeken naar uitjes want er stond gewoon een keer niet zo heel veel op mijn notitieblokje. Haha! Er zijn wel weer superleuke dingen te doen dus lees vooral mee en mocht je aanvullingen hebben plaatste ze dan even onderaan de blog. Vinden we leuk!

Zaterdag 1 juli: Opening Expositie Waanzien (Enschede)

Zaterdag opent deze kleurrijke expositie bij Concordia. Het gaat over onze beeldcultuur, het is zowel humoristisch als informatief. De centrale vraag is “wat doet beeld met jou en wat doe jij met beeld?”. Leuk voor jong en oud. Trucjes van de glossy advertisers en foodmarketeers worden hier uit de doeken gedaan. De expositie is tot en met 5 november te bezoeken. Voor meer informatie: Waanzien bij Concordia.

Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli: Afrika Festival (Openluchttheater, Hertme)

Dit weekend kun je even helemaal in Afrikaanse sferen komen op dit supergave festival in het Openluchttheater Hertme. Tijdens het Afrika Festival geniet je van muziek, dans, workshops en er zijn allerlei gave kinderactiviteit. Vettt blogger Marije is fanatiek Afrika Festival-bezoeker en schreef er een blog over.

 

Zondag 2 juli: De grootste Poppenkast (Theater Mystiek, Enschede)

Ik had het geluk om afgelopen winter bij de premiere van deze voorstelling aanwezig te zijn. Het is echt supergaaf. Het is een Poppenkast voorstelling in Theater Mystiek. De poppenkast speelt zich af in, om, achter, boven en voor je. Je zit midden in de voorstelling. Pippa (5) vond het fantastisch en heeft het er nog steeds over. Het theater heeft iets Mystieks…de voorstelling is echt een keer wat anders. Ik schreef er een blog over.

Zondag 2 juli: Open dag FC Twente

Van 12.00 tot 17.00 is het Stadion weer open tijdens de FC Twente open dag. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen in het kidsdorp en je kunt de handtekening van je favoriete speler scoren! Vliegerfeest Twenterand is erbij met een vliegerfeest op de parkeerplaats, hoe leuk!

Woensdag 5 juli: Vettt Stoepkrijtmiddag (Stoet, Enschede)

Tja, dit heeft helemaal niets met het weekend te maken maar het is wel een evenement dat superleuk gaat worden! Woensdag lanceren we de Vettt Zomerspecial tijdens de Stoepkrijtmiddag bij Stoet. Van 13.00 tot 16.00 kunnen kinderen los gaan met stoepkrijt, Stoet zorgt voor gratis ranja, Vettt zorgt voor een gratis Vettt Zomerspecial. Zie ik je daar? Meer informatie vind je op het Facebook event. 

Happy weekend en veel plezier met de weekendtips!

Yvette

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.