Weekendtips 6 t/m 8 april

Door donderdag, april 5, 2018 0 No tags Permalink 0

Het weekend staat weer voor de deur én wat voor één, het beloofd heel lekker weer te worden, een écht Lente-weekend! Wij zijn een weekendje weg in Drenthe, in een heel tof huisje in het bos. Op Instagram zal ik er dit weekend nog wel wat van voorbij laten komen. Vettt volgen op  Instagram kan via deze link.

7 & 8 april Mary and Yve Expositie Wall-Art (Enschede)

Mary and yve

Het ontwerpersduo Mary and  Yve staat vooral bekend om het gave vintage servies wat een re-design geven. Dit weekend exposeren ze en laten ze je daarnaast kennis maken met iets heel tofs dat ze gaan doen: de Vintage Expierience. Met de Vintage Experience nemen de dames je mee naar vervlogen tijden in de vorm van een high tea, kinderfeestjes en events. Hapjes en drankjes worden verzorgd, heet event vindt plaats bij Dynamo Expo in Enschede aan de H.B. Blijdensteinlaan 85 (Roombeek). De toegang is gratis.

7 en 8 april: Roofvogeldemonstratie bij Tierpark (Nordhorn)

Ook dit jaar zal de beroepsvalkenier Volker Walter weer met zijn “koningen van de lucht”te gast zijn in de dierentuin van Nordhorn. Zaterdag 7 april en zondag 8 april toont hij de kunsten van zijn roofvogels op de grote Vechteweide. De demonstraties vinden om 11.00 uur, 14.00 uur en om 16.00 uur plaats. Volker Walter en familieleden presenteren de imposante dag-en nachtvluchten in de wei, waarbij de “ster” onder de vogels de witkopzeearend Ben is. Voor meer informatie kijk je op de site van Tierpark Nordhorn.

7 & 8 april Big Bang Festival (Wilminktheater, Enschede)

Op zaterdag 7 en zondag 8 april verandert Muziekcentrum Enschede in een muzikaal labyrint met de komst van het internationale BIG BANG Festival. Het BIG BANG Festival strijkt dit jaar voor de tweede keer in Enschede neer. Het is een festival met allerlei concerten, workshops en muzikale installaties gericht op het jonge publiek. Super Vettt-proof dus! Voor meer info kijk je hier.

Big Bang

8 april: Hulsbeekdag (Oldenzaal)

Ieder jaar organiseert het Hulsbeek, De Hulsbeekdag. Er is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Met een kinderprogramma, rondvaarten, live muziek, lekker eten & drinken en een kunstmarkt.

8 april: Kleuterbios Buurman & Buurman bij Kinepolis (Enschede)

Dit weekend is er bij Kinepolis weer een kleuterbios. Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Voor de kinderen is er ranja en wat lekkers en zijn er allerleiactiviteiten! Zoals een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt Filmdiploma. Een hele gave bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden! Meer informatie vind je via deze Link.

t/m 8 april: Paaskermis (Enschede)

Dit weekend kun je voor het laatst genieten van de paaskermis in het Volkspark in Enschede!

Lente tips_kermis

 

Ook leuk voor Lentedagen!

Hieronder vind je nog een aantal leuke plekken om naartoe te gaan op een Lentedag:

Heb jij zelf nog leuke aanvullingen/tips? Laat het ons weten! Dat kan door hieronder een berichtje te plaatsen of door te reageren in een comment op Facebook of Instagram.

Bengelfestijn

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.