Weekendtips

26 juni t/m 28 Juni

De leukste kinderuitjes in Twente voor het weekend!

Iets leuks doen met kinderen in het weekend? Wij delen hier iedere donderdag de leukste tips voor uitjes en activiteiten met je gezin. Inspiratie gericht op ouders die in Twente zijn. Heb ij zelf een leuke tip voor ons? Deel hem vooral met ons, dat kan via de link hieronder. 

NIEUW: de BeachClub van Restaurant Fox (Denekamp)

Restaurant Fox, Johanninksweg 78, Denekamp

Afhankelijk van wat je eet en drinkt 🙂

}Woe en do (10.00-17.00 uur) van vrijdag t/m zondag (12.00 – 23.00 uur)

In de winter waren wij hier al eens, toen aten kinderen mee voor een knaak. Heerlijk gegeten. Een bijkomend groot voordeel: er is een indoor speeltuin bij. Deze zomer kun je hier genieten op het ruime terras met loungesets, onder de flextent of in de zon. De avondzon op je gezicht, lampjes in de bomen, een goed glas wijn voor je neus en een tafel vol heerlijke gerechten. Ik ga het morgen ontdekken, in onze Stories op Insta zal ik jullie meenemen! 

De natuur in met een scooter van Actief Twente

Actief Twente, Beuningen

Vanaf 22,50 Euro per scooter

}Dit kun je zelf afspreken. Het wordt aangeraden om minimaal 1 dag van te voren te reserveren. 

Met pasen ging Maryke er met haar gezin op uit per scooter. Het was een groot succes! De Scooters zijn te huur bij Actief Twente in Beuningen, vanaf daar ga je op pad met de mooiste routes! Kinderen kunnen achterop, voor kleine kinderen zijn er kinderzitjes.

Loop het Blotevoetenpad Twello

Rijksstraatweg 17, Twello

}Woe t/m zo van 10.00 – 17.00uur

In Twello vind je een fantastisch Blotevoetenpad. Blogger Marloes schreef een blog over haar bezoekje aan dit leuke uitje met haar kinderen. Je leest er alles over in de blog via onderstaande link.

Ga naar het buitenbad!

Op deze tropische dagen is het lekker om wat verkoeling te zoeken. Dat kan perfect in een buitenbad. We hebben al heel wat toffe buitenbaden ontdekt, je vindt ze in het overzicht via de link hieronder. Let op: mondkapje mee als je naar Duitsland gaat & en kijk op de site of je moet reserveren.

Afkoelen bij de fonteinen in gronau

In het LAGA Park in Gronau vind je wel heel veel waterfonteinen! Heerlijk voor verkoeling, er zit ook nog eens een prachtige speeltuin naast het waterpark! Klik hieronder voor meer informatie over de openingstijden 2020.

Toffe speeltuin: De Flierefluiter Raalte

De Flierefluiter, Raarhoeksweg 49, Raalte

9,50 voor kinderen en 5,00 voor volwassenen

}Zie website:Flierefluiter Raalte

Een grote speeltuin, temidden van weilanden. Naast de speeltuin is er ook een kinderboerderij, kun je een ritje maken op een pony, kun je er zwemmen en is er een camping! We waren hier een tijdje geleden zelf, klik hieronder op de link om de blog te lezen.

Pak een terrasje: de leukste terrassen met kinderen!

Fijn een terrasje pakken, terwijl de kinderne lekker spelen. We hebben de 14 leukste terrassen met kinderen voor jou op een rijtje gezet. Je vind de kindvriendelijke terrassen via de link hieronder.

Bezoek de MuseumFabriek: Ze zijn weer open!

Zo’n leuk museum in de wijk Roombeek in Enschede. Sinds 1 juni zijn ze weer open! Supertip is de familiejaarkaart, deze koop je voor 24 Euro en je hebt dan een jaar lange met je familie toegang tot De MuseumFabriek &  Rijksmuseum Twenthe. Favoriet bij onze kinderen is de MakerSpace in De MuseumFabriek, waar je de tofste knutsels kunt maken.

Comments are closed.