Tot 4 oktober: Zandsculpturen in Diepenheim

In Diepenheim vind je kasteel Warmelo waar ieder jaar fantastische zandsculpturen te bekijken zijn.

Een leuk ontspannen uitje? Bekijk de zandsculpturen!

Niet zoveel tijd in het weekend, maar er toch even helemaal uit met je kids? Of zoals in mijn geval, je 86-jarige oma wil ook een verzetje en loopt niet zo snel? Dan is kasteel Warmelo in Diepenheim een echte aanrader. Ik heb enorm genoten van de prachtige historische tuin en het mooie kleine kasteel op de achtergrond.

Tot 4 oktober bekijk je de mooist zandsculpturen

Tot 4 oktober kun je er de prachtig uitgehouwen zandsculpturen bekijken die zijn verstopt in de tuinen. De sculpturen hebben dit jaar het thema spreekwoorden en gezegden. Ja, je denkt, dat is natuurlijk alleen leuk voor oma!

Speurtocht voor de kinderen

Voor kinderen met veel veel energie en verbeeldingskracht, zoals die van mij, is er een superleuke speurtocht uitgezet. Ze krijgen de opdracht om de kleine kabouters, die verstopt zijn in de zandsculpturen, te tellen. Hier zijn ze welgeteld een uur zoet mee terwijl wij rustig de hele tuin hebben doorlopen en de sculpturen hebben bewonderd. Tijd voor wat te drinken en te smikkelen op het buitenterras. Alles met gepaste afstand dus het uitje naar Warmelo is helemaal Corona-proof. Oma blij, kids moe en ik vond het erg mooi.

Voor meer informatie over de jaarlijks terugkerende zandsculpturen lees de blog van Maryke of kijk op de website van kasteel Warmelo

Over Rianne

Meer blogs van Rianne lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.