10 x leuke kinderfeestjes in (en om) Twente!

Door

Ben jij op zoek naar een leuk kinderfeestje in Twente? We hebben in deze blog een aantal gave kinderfeestjes op een rijtje gezet. We weten hoe fijn het kan zijn om wat inspiratie te ontvangen want een jarige kind is nogal een ‘drukke’ happening.

Deze blog is voor het laatst ge-update in maart 2023

Laatst stelden we jullie al wat vragen op Instagram. We zijn namelijk heel benieuwd hoe jullie over kinderfeestjes denken. Wat je er aan uit geeft en of je nog leuke tips hebt. Die hebben we allemaal in deze blog verwerkt. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor een geschikt kinderfeestje, in deze blog delen we onze tips met jou: 10 toffe kinderfeestjes!

 1. Kinderfeestje bij De Kookzolder in Enschede
  Als je jarig bent, wil je natuurlijk een supercool feestje geven. So let’s party! Sinds vorig jaar kun je bij De Kookzolder de allerleukste kook- en bakfeestjes geven. Wat dacht je van een high limofeestje, een pizzafeestje, of een I-love-unicornsfeestje? Of bereid je liever samen met al je vrienden en vriendinnen een heerlijk driegangenmenu? Dat wordt smullen! Nog lang niet jarig? De Kookzolder geeft ook héle leuke kook- en baklessen.
  Meer info: www.dekookzolder.nl
  Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: Vanaf 168,00 voor 8 kinderen.
  Kinderfeestje Twente
 2. Superstoer feestje: NERF, E-sports of indoor voetbal!
  De Beleverij in Hengelo is een mekka voor menig kind. Zoek je een stoer feestje? Dan moet je hier zijn! Je kiest uit een SJOETERZ (NERF)-Feestje, een uniek indoor voetbalfeestje of ga samen E-sporten. Kun je niet kiezen? De feestjes zijn ook te combineren en superhandig: je vindt alles onder 1 dak!
  Meer info: De Beleverij Hengelo
  Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  Locatie: Hengelo
  Prijs: Vanaf 11,00 per persoon
  Kinderfeestje in twente
 3. Escapefeestje: Ontsnap met jouw vrienden uit de melkstal van Hof te Langelo
  Bij Hof te Langelo is een oude melkstal omgebouwd tot een fantastische Escaperoom. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je Boer Henk helpen om een mysterie op te lossen. Dit doe je op een prachtige locatie: een échte boerderij op het platteland van Haaksbergen. Een stoer en uitdagend feestje!
  Meer info: Hof te Langelo
  Leeftijd: vanaf 9 jaar
  Locatie: Haaksbergen
  Prijs: Kinderfeestje vanaf 99 Euro per groep. Met meer personen kan in overleg met de Escape Room.
  kinderfeestje 10 jaar
 4. Vier een All-In kinderfeestje bij De Waarbeek
  Je feestje in een pretpark!
  Het ultieme feestje is voor menig kind toch wel een feestje vieren in een pretpark. Bij de Waarbeek kan het, je boekt hier een All-In kinderfeestje. Onbeperkt eten en drinken is inbegrepen! En vier je het feestje doordeweeks, buiten de schoolvakanties dan profiteer je van een heel scherp tarief!
  Meer info: Kinderfeestje Waarbeek
  Leeftijd: Basisschoolleeftijd
  Locatie: Familiepretpark De Waarbeek, Twekkelo
  Prijs: Vanaf €10,00 per persoon
  Waarbeek
 5. Springen, klimmen, vallen en weer opstaan bij KrazyKangaroo Funzone in Enschede!
  Dit mega indoor trampolinepark heeft alles waar kinderen blij van worden. Super uitdagende trampolines, zowel horizontaal als diagonaal en nog veel meer. Zoals de foamblokken bak waar je lekker in kunt duiken! Er zijn verschillende pakketten online te boeken, allemaal inclusief jumpen, je eigen tafel & eten en drinken! 
  Meer info: Kinderfeestje Funzone Krazy Kangaroo
  Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: Vanaf 19,00 Euro per persoon

 6. Bowlen bij StarBalls in Enschede
  Vettt-blogger Maryke heeft hier de 8e verjaardag van haar zoon Ravi gevierd. Het was een regelrecht succes! De kinderen vonden het te gek en de mensen bij StarBalls waren ontzettend vriendelijk en gastvrij. Haar blog over dit kinderfeestje bowlen lees je hier.
  Meer info: Kinderfeestje bowlen
  Leeftijd: Richtlijn is vanaf 6 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: 10,00 Euro per kind
  kinderfeestje discobowlen

5. Ga Tie-Dyen, maak slijm of kies iets anders creatiefs!
Maak Slijm, ga Tie-Dyen, maak een Legopop maken & nog veel meer!  Creatief Atelier Kijk&Doe in Almelo ademt creativiteit. Het is een supertoffe plek waar je op het gebied van kinderfeestjes van alles kunt doen! Bij Kijk&Doe boek je meer dan 10 verschillende creatieve feestjes. En in overleg is er van alles mogelijk. Geen gesmeer in huis en het is op loopafstand van Station Almelo De Riet!
Meer info: Kijk&Doe
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Locatie: Almelo
Prijs: Variërend per feestje
kinderfeestje in twente

6. Vier een cross-feestje op de crossbaan van Natuurlijk Crossen in Mander
In Mander kun je je feestje vieren op de Crossbaan van Natuurlijk Crossen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op avontuur op een Elektrische crossmotor of elektrische quad. Vettt blogger Evelin was er al eens voor Vettt, in haar blog lees je alles over haar avontuur en ervaring bij Natuurlijk Crossen.
Meer info: Natuurlijk Crossen
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Locatie: Mander
Prijs: Vanaf 16,50 Euro per kind

natuurlijk crossen
7. Ravotten bij Funzone Avontura in Enschede
Welk kind wordt er niet blij van? De meesten vinden een indoor speeltuin te gek, lekker een paar uur lang spelen met je vriendjes en vriendinnen. Als je daar dan ook nog je verjaardag mag vieren is dat natuurlijk helemaal te gek! Bij Avontura hebben ze verschillende all-in arrangementen.
Meer info: Funzone Avontura
Leeftijd: Alle leeftijden
Locatie: Enschede
Prijs: Vanaf 11,50 Euro per kind

9.Kinderfeestje bij Belevenispark Emsflower
Bij Emsflower, net over de grens bij De Lutte, kunnen kinderen heerlijk binnen spelen. Aan de versierde verjaardagstafel eet je samen een patatje om daarna nog op avontuur te gaan in onder andere de vlindertuin waar de kinderen de (gigantische) vissen mogen voeren. Je kunt het voeren van de stokstaartjes en aapjes eventueel bijboeken. Succes verzekerd!
Meer info: Kinderfeestje Emsflower
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Locatie: Emsburen, Duitsland
Prijs: Vanaf 12,95 Euro per kind
Voorjaarsvakantie
Fotocredits: Madebynici

10. Vier je kinderfeestje bij de grootste speeltuin van Overijssel: De Flierefluiter Raalte!
De Flierefluiter ontdekte ik afgelopen seizoen zelf voor het eerst. Wat een fijne plek is dit. En helemaal voor een kinderfeestje: het is ruim, betaalbaar en je hebt de optie om zowel binnen- als buiten te spelen. Kinderen leven zich hier uit op de trapauto’s, in de (indoor) speeltuin, ze genieten van de boerderijdieren en ze mogen zelfs een ritje op een pony maken! 
Meer info: Kinderfeestje De Flierefluiter
Leeftijd: Alle leeftijden
Locatie: Raalte
Prijs: Vanaf 10,50 Euro per kind
Flierefluiter

Wil je nog meer inspiratie voor een kinderfeestje in Twente?

De Vettt bloggers hebben al aardig wat kinderfeestjes in Twente mogen ervaren. Alle blogs hierover vind je op deze pagina: Kinderfeestjes in Twente. Heb jij nog tips en inspiratie voor toffe feestjes? Deel ze vooral met ons!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.