Zoek je een leuk Kinderfeestje in Twente in het najaar? We hebben ze gevonden!

Door

Ben jij op zoek naar een leuk kinderfeestje in Twente? We hebben in deze blog een aantal gave en een paar compleet nieuwe feestjes voor jou op een rijtje gezet. Onderverdeeld in een aantal categorien:

 1. Nieuwe feestjes
 2. Actieve feestjes
 3. Creatieve feestjes
 4. Feestjes waarbij je binnen kunt spelen

Nieuwe kinderfeestjes in Twente

We hebben twee hele toffe nieuwe kinderfeestjes ontdekt in Twente. De eerste is De Kookzolder in Enschede waar je een kook- en bakfeestje kunt geven. De tweede is het blacklight midgetgolfen bij Morskieft in Reutum!

 1. Kinderfeestje bij De Kookzolder in Enschede
  Als je jarig bent, wil je natuurlijk een supercool feestje geven. So let’s party! Vanaf 1 oktober kun je bij De Kookzolder de allerleukste kook- en bakfeestjes geven. Wat dacht je van een high limofeestje, een pizzafeestje, of een I-love-unicornsfeestje? Of bereid je liever samen met al je vrienden en vriendinnen een heerlijk driegangenmenu? Dat wordt smullen! Nog lang niet jarig? De Kookzolder geeft ook héle leuke kook- en baklessen.
  Meer info: www.dekookzolder.nl
  Leeftijd: Vanaf 5 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: Vanaf 17,50 per persoon
  Kinderfeestje Twente
 2. Kinderfeeestje blacklight midgetgolf bij Morskieft in Reutum
  Vettt-blogger Evelin ging voor de verjaardag van haar zoon naar deze gave midgetgolfbaan. Grote kans dat geen van de kinderen hier geweest is want het is pas sinds 1 juli geopend! Voor 8,50 per persoon vier je feestje inclusief spelen in de speeltuin en patat met een snack!
  Meer info: Speeltuin de Morskieft
  Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  Locatie: Reutum
  Prijs: Vanaf 8,50 per persoon
  Blacklight midgetgolf

Een actief kinderfeestje in Twente

Zeker weten dat de kinderen al hun energie kwijt kunnen en zich lekker uit kunnen leven? Bij een actief kinderfeestje gaat dat zeker lukken!

 1. Het COOLSTE kinderfeestje vier je bij IJsbaan Twente!
  Hoe cool, je feestje vieren op de IJsbaan. Je gaat lekker schaatsen met je vriendjes en vriendinnen, eten en drinken is inbegrepen. Je kunt het feestje uitbreiden met schaatsles en/of bowlen. Vettt-blogger Heleen vierde hier al eens een kinderfeestje en schreef er een leuke blog over, inclusief haar tips ‘n tricks :-).
  Meer info: Kinderfeestje IJsbaan Twente
  Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: Vanaf 10,25 Euro per persoon
  Kinderfeestje Twente
 2. Het Bootcamp feestje bij In2Sport in Enschede
  Heel tof dit actieve feestje waarbij je lekker buiten aan de slag gaat op het stoere bootcamp terrein van In2Sport. Na aankomst maken de kinderen kennis met de trainers en krijgen ze legerschmink op hun gezicht. Daarna gaan ze lekker actief aan de slag waarbij 3 onderdelen centraal staan: bootcamp, ostakels en samenwerken!
  Meer info: Kinderfeestje In2Sport
  Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: Vanaf 12,50 Euro per persoon
  kinderfeestje in twente
 3. Springen, klimmen, vallen en weer opstaan bij KrazyKangaroo in Enschede!
  Dit mega indoor trampolinepark heeft alles waar kinderen blij van worden. Super uitdagende trampolines, zowel horizontaal als diagonaal en nog veel meer. Zoals de foamblokken bak waar je lekker in kunt duiken! Er zijn verschillende pakketten online te boeken, allemaal inclusief jumpen, je eigen tafel & eten en drinken! 
  Meer info: Kinderfeestje Krazy Kangaroo
  Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: Vanaf 16,75 Euro per persoon
 4. Bowlen bij StarBalls in Enschede
  Vettt-blogger Maryke heeft hier laatste de 8e verjaardag van haar zoon Ravi gevierd. Het was een regelrecht succes! De kinderen vonden het te gek en de mensen bij StarBalls waren ontzettend vriendelijk en gastvrij. Haar blog over dit kinderfeestje bowlen lees je hier.
  Meer info: Kinderfeestje bowlen
  Leeftijd: Richtlijn is vanaf 6 jaar
  Locatie: Enschede
  Prijs: 9,50 Euro per kind
  kinderfeestje discobowlen

Creatieve kinderfeestjes in Twente

Ik word zo blij van creatieve kinderfeestjes. Eigenlijk hoort De Kookzolder die ik hierboven al noemde hier ook zeker bij. Hieronder allemaal leuke creatieve kinderfeestjes allemaal door toffe dames opgezet!

 1. De themakist en knutselkist van Studio Live
  Bij Linda van Studio Live huur je een hele themakist of een knutselkist. De kist haal je op in Rossum of StudioLive stuurt hem naar je toe. De 5e verjaardag van onze dochter vierden we met zo’n themakist, het was perfect verzorgd. Ook voor oudere kinderen zijn er toffe kisten. Wat dacht je van een ‘Wie is de Mol’ kist, of een ‘Disco’ kist? Voor het complete aanbod ga je naar de site!
  Meer info: StudioLive
  Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  Locatie: Thuis (de kist haal je op in Rossum of wordt verstuurd per post)
  Prijs: Vanaf 49,95 per themakist, een knutselkist bestel je vanaf 6.95 Euro per kind
  Kinderfeestje
 2. Vier je feestje in het creatieve atelier van Kijk&Doe in Almelo
  Maak Slijm, ga schilderen, maak een Legopop maken & nog veel meer!  Creatief Atelier Kijk&Doe in Almelo ademt creativiteit. Het is een supertoffe plek waar je op het gebied van kinderfeestjes van alles kunt doen! Bij Kijk&Doe boek je meer dan 10 verschillende creatieve feestjes. En in overleg is er van alles mogelijk. Geen gesmeer in huis en het is op loopafstand van Station Almelo De Riet!
  Meer info: Kijk&Doe
  Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  Locatie: Almelo
  Prijs: Variërend per feestje
  kinderfeestje in twente
 3. Verkleden, schminken en knutselen bij BonnieZ in Hengelo
  Een unicornlampje knutselen, je eigen high tea maken, of funky op de foto met al je vrienden? Bij BonnieZ kan alles om jouw feestje onvergetelijk te maken! En natuurlijk mag jij ook de pruik passen. BonnieZ heeft een eigen feesthuisje, dus je hebt geen troep in huis. Eten? Kan geregeld worden! Vliegende pannenkoeken of patat op de Mat :-). Parkeren kan voor de deur en kom je met de trein dan haalt BonnieZ je op van het station!
  Meer info: BonnieZ
  Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  Locatie: Hengelo
  Prijs: Vanaf 13,50 Euro per kind
  Kinderfeestje in twente

Kinderfeestjes waarbij je binnen kunt spelen

Kinderen vinden feestjes waarbij ze vrij kunnen spelen vaak té gek! En voor jou als begeleider is dat vaak ook niet verkeerd, want het neemt veel werk uit handen. Wil je een feestje waarbij én gespeeld kan worden maar waarbij je ook iets gezamenlijks kunt doen? Bij Emsflower kan het!

 1. Ravotten bij Avontura in Enschede
  Welk kind wordt er niet blij van? De meesten vinden een indoor speeltuin te gek, lekker een paar uur lang spelen met je vriendjes en vriendinnen. Als je daar dan ook nog je verjaardag mag vieren is dat natuurlijk helemaal te gek! Bij Avontura hebben ze verschillende all-in arrangementen.
  Meer info: Avontura Twentehallen
  Leeftijd: Alle leeftijden
  Locatie: Enschede
  Prijs: Vanaf 10,50 Euro per kind
 2. Spelotheek, Kermisfeestje of een zwemfeestje bij Preston Palace
  En dat is nog niet eens alles, bij Preston Palace hebben we een heel tof aanbod van kinderfeestjes. Bij het Spelotheek feestje word je feestelijk ontvangen door het animatieteam met ranja en wat lekkers. Nadat jouw cadeautjes zijn uitgepakt is het tijd om te spelen. Je lekker uitleven op het springkussen, roetsjen van de glijbaan of slingeren, klimmen en klauteren op een heleboel toestellen. Marloes schreef eerder al een blog over het kermisfeestje wat ook te gek was!
  Meer info: Preston Palace kinderfeestje
  Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  Locatie: Almelo
  Prijs: Vanaf 9,50 Euro per kind
  Kinderfeestje in twente
 3. Kinderfeestje bij Belevenispark Emsflower
  Bij Emsflower, net over de grens bij De Lutte, kunnen kinderen heerlijk binnen spelen. Aan de versierde verjaardagstafel eet je samen een patatje om daarna nog op avontuur te gaan in onder andere de vlindertuin waar de kinderen de (gigantische) vissen mogen voeren. Je kunt het voeren van de stokstaartjes en aapjes eventueel bijboeken. Succes verzekerd!
  Meer info: Kinderfeestje Emsflower
  Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  Locatie: Emsburen, Duitsland
  Prijs: Vanaf 9,50 Euro per kind
  Voorjaarsvakantie
  Fotocredits: Madebynici

Wil je nog meer inspiratie voor een kinderfeestje in Twente?

De Vettt bloggers hebben al aardig wat kinderfeestjes in Twente mogen ervaren. Alle blogs hierover vind je op deze pagina: Kinderfeestjes in Twente. Heb jij nog tips en inspiratie voor toffe feestjes? Deel ze vooral met ons!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.