Ik ben een geboren ontdekker en verbinder. Toen ik in in 2011 moeder werd van Pippa (en 4 jaar later ook van Coco) ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte een heel nieuw Twente, een onmeunig kindvriendelijk Twente. En al deze ontdekkingen deelde ik met iedereen die er maar over wilde horen.

Bijna dagelijks ontdekte ik dingen waar ik VETTT enthousiast van werd. Ik zag het eigenlijk overal. Maar wat ik mistte was een plek waar dit samenkomt. Deze plek werd VETTT. En inmiddels, 5 jaar verder is VETTT zoveel meer dan dat.

Inmiddels is VETTT als platform uitgegroeid tot een actieve community van ouders in Twente. Ouders die onze tips waarderen, die nieuwe dingen ontdekken, maar ook ouders die meedenken, tips geven én meeschrijven.

Vettt is begonnen als blog, maar is inmiddels zoveel meer dan dat. Met een team van bloggers inspireren we dagelijks andere ouders in Twente. Dat doen we op de blog, maar ook via de Facebook pagina, de Instagram page het fysieke magazine die we twee keer per jaar uitgeven en met MiniMagazines die 4 keer per jaar uitgegeven worden.

Ben je een bedrijf en wil je ouders in Twente bereiken? Leuk, daar weten wij wel raad mee! Neem hier dan even een kijkje voor de verschillende mogelijkheden.

Tips, opmerkingen of wil je gewoon een leuk berichtje achter laten? Feel free! Het kan door een mailtje te sturen naar: info@vettt.nl.

Liefs,
Yvette

Picknicken