Vettt is het inspiratieplatform voor ouders in Twente! Ouders die de VETSTE uitjes willen ontdekken en die op de hoogte willen zijn van wat er allemaal in én om Twente te doen is. En dat is veel, héél veel!

Opgericht in 2012 door Yvette en inmiddels uitgegroeid tot een platform met een mega actieve community van ouders in Twente. Ouders die onze tips waarderen, die nieuwe dingen ontdekken, maar ook ouders die meedenken, tips geven én meeschrijven. We geven ouders inspiratie en we halen de kranten voor ze uit de pap.

Met een team van 20 Twentse ouders maken we content op onze verschillende kanalen, wil je als eerste op de hoogte zijn van de pareltjes in en om Twente? Dat kan via onderstaande kanalen!

Vettt.nl (40.000 unieke bezoekers per maand)
Facebook (10.000 + volgers)
Instagram (8.000 + volgers)
Seizoens boekje (500 abonnees)
Nieuwsbrief (2.000  leden).

Wil jij met jouw bedrijf en/of activiteit ouders in Twente bereiken? Heb jij een VETTT aanbod passend bij de doelgroep ouders met kinderen van 0-16 jaar? Dan kan Vettt maar zo een hele mooie partner voor jou zijn.

Benieuwd wat Vettt voor jou kan betekenen? Neem contact op met Vettt of laat je gegevens hier achter en wij nemen contact met jou op!

Liefs,
Yvette