Reviews

Ik vind het super leuk om nieuwe producten, evenementen of kindvriendelijke uitjes te ontdekken en met jullie te delen. Daarom zie je hier wel eens een productreview, gesponsord artikel of winactie voorbij komen.

Soms krijg ik producten/entreekaarten/waardebonnen toegestuurd van bedrijven om uit te proberen. Dit zal ik er altijd bij vermelden en ik zal bij deze artikelen altijd mijn oprechte mening geven. Ik test alleen de producten waar ik zelf ook enthousiast over en/of nieuwsgierig naar ben.

Ik wil hier zo transparant mogelijk in zijn en zal bij het artikel aangeven dat het om een gesponsord artikel/uitje gaat.

 

Affiliate Links

Ik ben aangesloten bij affiliate programma’s van Bol.com, Zanox en Tradetracker. Als je als lezer op een affiliate link klikt, kom je op een website via een speciale link. Als je als bezoeker dan een aankoopt doet dan ontvang ik daar een (kleine) vergoeding voor. Jij betaald zelf niets extra’s.

Heb je vragen? Laat het vooral weten: info@vettt.nl.

 

Beeldmateriaal en verwijzingen

Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van eigen beeld. Wil je beeld gebruiken dan mag dat alleen wanneer hier door Vettt.nl toestemming voor is gegeven. Aanvragen van toestemming kan per mail: info@vettt.nl. Daar waar ik geen eigen beeldmateriaal gebruik, vermeld ik altijd een bron. Mist er ergens een bron of verwijzing, stuur mij dan een mailtje en ik plaats er direct de juiste link bij.

Is jouw content (deels) overgenomen op Vettt.nl of heb ik ongewenst een link naar je site geplaatst? Laat het me weten, dan maak ik het gelijk ongedaan.