Over Vettt

Leuk dat je nieuwsgierig naar Vettt bent. Mijn naam is Yvette, toen mijn oudste dochter twee jaar werd is het idee voor Inspiratieplatform Vettt ontstaan. Vettt is opgericht als inspiratieplatform voor Twentse ouders en dat Twentse ouders het leuk vinden om geïnspireerd te worden dat is gebleken. Op dit moment heeft Vettt maandelijks 20.00o unieke bezoekers op de website en met een team van 20 Twentse ouders inspireren we bijna dagelijks andere ouders in Twente. Dit doen we door middel van deze blog, onze nieuwsbrief, onze social media kanalen, een magazine en verschillende evenementen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, vraag gerust vrijblijvend de Vettt mediakit aan (info@vettt.nl).

Vettt sinds 2014

Vettt is in het leven geroepen om ouders in Twente te inspireren. De doelgroep van Vettt is tussen de 25 en 45 jaar, waarvan 90% vrouw is en 1 of meerdere kinderen heeft in de leeftijdscategorie 0-12 jaar.

Bereik

Vettt.nl ontvangt maandelijks 10.000 unieke bezoekers (bron: Google Analytics, 2017). De nieuwsbrief van Vettt heeft 900 subscribers.

Facebook: 6600 likes
Instagram: 2200 volgers

 

Voorbeelden

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen:

Boerenbed Terschelling

Voordat je mij benadert

Voordat je contact opneemt is dit handig om te weten:

  • Ik schrijf niet over producten die ik niet gebruik of waar ik niet achter sta
  • Het toesturen van producten betekent niet dat ik er automatisch een recensie over schrijf
  • De reviews die in opdracht worden geschreven, zijn altijd eerlijk en transparant. Ik vermeld er bij dat er sprake is van een samenwerking.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over samenwerkingsmogelijkheden? Vraag hier de Vettt mediakit aan:  info@vettt.nl.