4 x iemand verrassen met een gepersonaliseerde fotokaart!

Door

Kaarten naar elkaar versturen, gebeurt niet meer zo veel. Maar áls ik een kaart ontvang, in plaats van een appje of belletje, vind ik dat eigenlijk veel leuker. Zelf stuur ik ook nog graag kaarten naar vrienden en familie en dat is iets wat ik in de toekomst zeker wil blijven doen. Het is tegenwoordig mogelijk om online persoonlijke fotokaarten te ontwerpen. Dat maakt het supermakkelijk en ook nog eens heel uniek. Leuk om te ontvangen én om te versturen. Dus hieronder vier momenten waarbij je iemand kan verrassen met fotokaarten, want eerlijk is eerlijk, deze zijn toch een stuk specialer dan de kaarten uit de winkel.

Kinderfeestje

Zoveel waar je aan moet denken tijdens het plannen van een kinderfeestje; een eventueel thema, wie nodig je uit en wat ga je doen met al die kinderen? Als dat allemaal geregeld is, mogen de uitnodigingen ook niet ontbreken natuurlijk. Je kan een set met kaarten kopen in de winkel of een appje of mailtje sturen naar de ouders met alle informatie. Maar het is toch veel leuker om je kind een uitnodiging te laten maken waar hij/zij zelf opstaat. Des te trotser zal je kind de uitnodigingen uitdelen.

Vettt Blogger Famke maakte zelf de kaart voor het kinderfeestje van haar dochter.

Verjaardagen

Een kaart sturen wordt door veel mensen als een tikje ouderwets gezien. Maar vroeger, in die goede oude tijd, was een kaart versturen heel normaal. Voor de opa’s en oma’s onder ons is het dan toch ook veel leuker om ze te verrassen met een door de kleinkinderen ontworpen verjaardagskaart. Zeker aangezien appen of mailen soms nog wat lastig voor ze kan zijn.

Kerst

Saaie kerstkaarten uitzoeken of er zelf één maken? De keuze lijkt mij snel gemaakt. Hoe leuk is het om een unieke kerstkaart te sturen naar je familie, vrienden en naasten met een leuke foto van je gezin? Je kan zelf helemaal bepalen hoe jij je kaart wilt invullen. Ga je voor traditioneel of juist voor een gekke kaart? Zo’n persoonlijke fotokaart verdient sowieso een ereplekje bij mensen thuis. Dus trek die foute kersttrui of kerstdecoratie maar alvast uit de kast, de feestdagen kunnen beginnen hoor.

Vakantie

Laten zien hoe mooi de plek is waar jullie naartoe zijn geweest op vakantie? Een ansichtkaart sturen naar opa en oma of naar vriendjes en vriendinnetjes is altijd leuk. Dat hoeft tegenwoordig niet meer met kaartjes uit de souvenir shop, dat kan ook gewoon met je eigen vakantiekiekjes. Zo’n kaart met foto’s van jullie in de zon (of regen) is toch een stuk gezelliger om te ontvangen voor de thuisblijvers.

Stuur jij wel eens een gepersonaliseerde ansichtkaart? Soms heb je ook helemaal geen reden nodig en is het gewoon leuk om een herinnering per post te sturen die je met iemand samen gemaakt hebt. Wedden dat er bij de ontvanger een glimlach op het gezicht verschijnt!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.