Het Groot Twentsch Maïsdoolhof in Fleringen

Door

Yes, het Groot Twentsch Maïsdoolhof in Fleringen is weer geopend. Ben je op zoek naar een leuk en actief uitje in de natuur? Zoek niet verder! Je vindt het Groot Twentsch Maisdoolhof in Fleringen, net buiten Tubbergen in Twente.

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof in Fleringen

Het Maïsdoolhof is een uitje die je kunt bezoeken vanaf juli. Je meld je bij het huisje, waar je een opdrachtenblaadje meekrijgt. Halverwege kun je bij de uitkijktoren je pad verder bepalen naar de uitgang. De uitgang vinden was voor ons niet zo’n probleem, het zoeken van de opdrachten was meer het probleem :-). De opdrachten hangen niet zoals vorig jaar op de route, dus je moet écht goed zoeken. Na de tocht door het doolhof hebben we een bosje bloemen geplukt en genoten van de zon en de lekkere appeltaart. Naast het doen van het doolhof en het plukken van bloemen is hier nog veel meer te beleven. Er staan trampolines, er zijn speelgoedtractoren waar je een parcours op kunt rijden en er zijn grote zandbakken om in te spelen en een gaaf maïszwembad. De kinderen vermaken zich hier prima. De duik in het maïszwembak was favoriet!

groot twentsch maisdoolhof fleringen

Meer informatie over het Groot Twentsch Maisdoolhof

Het Twentsche Maïsdoolhof is te vinden aan de Oldenzaalseweg t.h.v. nr. 129 in Fleringen.De entree is €4,00 per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Een bosje bloemen plukken kost €4,00. Ze zijn dagelijks geopend in de zomervakantie van 09:30 tot 18:00 uur. Honden zijn welkom in het maïsdoolhof, mits ze aangelijnd zijn en voor het bezoek aan het maisdoolhof elders zijn uitgelaten. Inclusief de spelopdracht duurt de route door het doolhof grofweg zo’n 45 minuten. Dit kan echter variëren per persoon. Er is ook de mogelijkheid om er een feestje te geven!

Je kunt er ook gezellig op het terras zitten zonder dat je naar het doolhof gaat. Wij gaan er zeker nog een keer gezellig weer spelen en een bosje bloemen plukken.

groot twentsch maisdoolhof fleringen

Over Ellen

Meer blogs van Ellen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.