De vijf allerleukste uitjes rondom Tubbergen

Iets leuks doen dichtbij huis, we love it! Vooral zomers houden we van korte uitstapjes, zodat we de rest van de middag in de achtertuin kunnen chillen, met een borrel en bbq. Voor leuke uitstapjes hoeven we gelukkig ook niet ver weg. In de gemeente Tubbergen, onze thuisbasis, is heel veel tofs te doen. Hier onze top 5 van uitjes rondom Tubbergen!

Laatste update: juli 2023

Crossen bij Natuurlijk Crossen

Hou je vast, want hier komt een echt vettte tip voor kinderen die wel van een beetje adrenaline houden. Iets unieks, vers van de pers en voor heel veel kinderen een droom die uitkomt… Crossen op een quad of motor op een gave crossbaan! In Mander, dichtbij Tubbergen, kan dit bij Natuurlijk Crossen.

Meer info op: www.natuurlijkcrossen.nl

uitjes tubbergen

Maak een ponywandeling

Ik blijf nog even in de buurt van het Springendal. In een klein plaatsje tussen Tubbergen en de grens met Duitsland vind je Mander. En in Mander zit Stal Denink. En bij Stal Denink huur je de allerschattigste shetlandponys voor een gezellige wandeling. Vanuit de stal loop je snel richting het Springendal. Perfect te combineren met een pannenkoek bij Watermolen Bels, waar de kids ook even fijn kunnen spelen in de speeltuin. Ik schreef eerder al een blog over deze leuke ponywandeling.

Meer lees je op www.staldenink.nl

uitjes tubbergen

De Manderveense Aardbei

Natuurlijk onmisbaar in deze Tubbergen-top-5. Aardbeien plukken bij de aardbeienboerderij waar echt álles in het teken van aardbeien staat. Van de stoeltjes tot de accessoires, van de kleding tot de tafelkleedjes. En de aardbeien, die mag je gezellig zelf plukken. Echt elk kind vind dit toch leuk om te doen! En na de tijd spelen de kids in de speeltuin en bestel je natuurlijk zo’n overheerlijke wafel met slagroom en natuurlijk… aardbeien. Yvette schreef eerder al een blog over de Manderveense aardbei.

Kijk op www.demanderveenseaardbei.nl

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof

Ook zo’n zomerse hit: Het Groot Twentsch Maïsdoolhof in Fleringen. Hier doe je een leuke speurtocht door het maïs, verdwaal je even en vind je de weg weer terug bij de uitkijktoren. Achteraf kunnen de kids hier nog uren spelen in het maïshuisje, op de traptrekkers of bij de speeltoestellen. Of pluk samen met de kids nog een geweldig veldboeket bij elkaar in de bloemenpluktuin.

Check voor meer: www.groottwentschmaisdoolhof.nl

uitjes tubbergen

Shortgolf bij Familierestaurant De Troubadour

Familierestaurant De Troubadour is sowieso erg leuk. Je kunt hier heerlijk eten, er is een gigantische buitenspeeltuin én een binnenspeelgedeelte maar wat je hier ook vindt is een shortgolfbaan. Vooral leuke met de oudere kinderen, de baan is toegankelijk vanaf 8 jaar. Kijk voor meer informatie op de website van De Troubadour.

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.