Babyshower top 5

Door

Babyshowers, superleuk! Maar hoe lastig om steeds weer wat origineels te bedenken. Inmiddels hebben Rav, Luna, Mirthe, Seppe, Beau, Lola, Nora, Pelle, Kiki, Mila en Pippa  allemaal een babyshower gehad. Daarmee noemen wij (ik en friends) onszelf redelijk ervaringsdeskundig op het gebied van de babyshower-kunde.

Ik deel graag de leukste ideeen uit onze babyshowers met jullie:

#1 Babyshower Cupcakes

Deze superleuke cupcakes maak je van rompertjes, sokjes, haarklipjes, etcetera. De leukste rompertjes en sokjes vind ik zelf meestal bij de Hema. Ga je voor de rompertjes, kies dan voor de ‘stretch-rompertjes’. En voor de allerkleinsten vind ik de rompertjes met de overslag het handigst.
Via deze link vind je op Pinterest een tutorial om deze leuke cupcakes te maken. Het kind kan de was doen: Cupcakes babyshower tutorial.

Een vergelijkbaar idee, zie je hier (gevonden op lipglosshippy.tumblr.com), maar dan zijn het dekentjes gewikkeld in Starbucks bekers. Je kunt natuurlijk ook gewoon rompertjes, of een leuk shirtje gebruiken. Ook erg leuk voor een babyshower.

Starbucks babyshower idea

Starbucks babyshower idea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babyshower cupcake giftbox

Babyshower cupcake giftbox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

# 2 De babyshower soesjes toren

Waar vrouwen zijn is chocolade. Tadadadaaa: deze mag NIET ontbreken :-). Het is een massive calorie-b0m maar dan heb je ook ECHT wat! Als de chocolade erop zit, strooi je er een paar blauwe/roze/gemixte muisjes overheen en je hebt in een handomdraai een godsgeschenk op tafel staan. Op de site van mijn grote vriend Appie vind je een receptje: recept soesjestoren. Erg leuk voor een babyshower en redelijk makkelijk te maken!

Babyshower soesjestoren

Babyshower soesjestoren

#3 De Milestone babycards

Dit blijven wel een beetje mijn favorieten, deze superleuke kaarten die alle mijpalen van je baby vastleggen. En het is ideaal als cadeau voor een babyshower, omdat de mijlpalen zo vanaf het allereerste moment vast gelegd kunnen worden. Te koop bij Bol.com via deze link: Milestone babycards.

Jimmi_by_Niki

Jimmi by Niki

 

#4 Vriendinnen boekje

Susan, een van mijn vriendinnen heeft een soort vriendenboekje ontworpen. Iedereen die op de babyshower kwam gaf antwoord op een aantal vragen. We moesten de naam van de baby raden, er werd ingeschreven hoe je de zwangere kent en wat je later met de baby zou doen. Ik vond het heel gaaf om van al mijn vriendinnen deze herinnering te hebben. En natuurlijk zorgde Suus ervoor dat het boekje er leuk uit zag en dat het geen zoetsappig gebeuren werd…Ik snap dat niet iedereen van die creatieve vriendinnen heeft. Ga je liever voor wat meer gemak, dan is deze leuke site handig. Je maakt er online een vriendinnenboekje helemaal gericht op de Babyshower: Babyshower boekje.


#5 Ready to Pop – Popcorn!

Deze vind ik ook super geining. Hoe je het kunt maken vind je hier: Ready to pop.

Ready to pop

Ready to Pop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De blogpost die ik schreef over de alternatieven voor beschuit met muisjes is  natuurlijk ook superleuk voor bij de koffie op een babyshower.

Heb je leuke aanvullingen? Deel het met me!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.