Handig: Polsbandje voor kinderen

Door

Iedere keer als we op een drukke plek zijn zoals op het strand, op een vliegveld, op een festival of in een pretpark bedenk ik me weer dat ik écht een keer zo’n polsbandje moet aanschaffen. Want wat een drama lijkt het me, als je je kind kwijt raakt…en dan ook nog in het buitenland. HELP!

Een paar dagen voor vertrek naar Bangkok in december vorig jaar, dacht ik dat weer. Toen was het wat laat om nog zo’n polsbandje voor kinderen te bestellen. Gelukkig vond ik bij ‘t Kruidvat nog van die weggooi exemplaren. Niet ideaal maar beter dan niets. Tijdens het reizen heeft Pippa het bandje eigenlijk altijd wel om gehad, natuurlijk moet je nog steeds goed opletten maar het gaf ons wel een prettig gevoel. Ik vind het écht een must-have.
 

Yes, ik heb een polsbandje besteld!

En nu heb ik dan toch eindelijk eens vooruit gedacht en een siliconen polsbandje voor Pippa besteld. In Oldenzaal zit een webshop die erg leuke bandjes verkoopt. Ze hebben simpele siliconen exemplaren en wat luxere uitvoeringen. Beide uitvoeringen zijn waterbestendig. Voor Pippa bestelde ik een simpel roze siliconenbandje. Zie hieronder:

Polsbandje voor kinderen

 

Voor de verjaardag van ons nichtje bestelde ik de iets luxere variant. Ik vind het ook écht een superleuk verjaardagscadeau, ik hou altijd wel van ‘nuttige’ cadeautjes. Bij Kikado in Enschede kocht ik er nog een leuk retro blikje bij om het armbandje in te doen. De siliconen bandjes van hierboven kosten 4,95, de bandjes van hieronder kosten 19,95. Het zwarte balkje heb ik er zelf even over heen gemaakt, hier staat normaal gesproken het telefoonnummer.

Polsbandje voor kinderen

 

Tijdens het bestellen kun je opgeven welke naam en welk nummer erop mogen komen en je kunt er eventueel allergiën bij vermelden.
 

Bestellen met korting!

Wees goed voorbereid op de komende zomer met misschien wel fijne festivals en een heerlijke vakantie en bestel je polsbandje voor kinderen op tijd én met korting. Met deze kortingscode krijg je 15% korting op je bestelling bij Id4all: VETTT-15%-KORTINGSACTIE. De code is te gebruiken van 22 mei 2015 t/m 19 juni 1015. Yes, ga naar de webshop >>.
 

Meer reistips?

Check de categorie Travel voor nog meer tips en inspiratie op gebied van reizen met kinderen.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.