Julianatoren, een pretpark voor de allerkleinsten

Julianatoren, een pretpark dat ik mij van ‘vroeger’ nauwelijks kon herinneren. Ik zal er vast en zeker meer dan eens geweest zijn, in mijn peuter-/kleutertijd. Hoe tof is het dan, hier nu (ja ja, inmiddels mama en 30 lentes jong) met mijn eigen kids tijd door te brengen. Voor Vettt ging ik hiernaartoe, de zaterdag voor Pasen. De dag dat de nieuwste attractie ‘De hoge hoed’ werd geopend. Tijdens de Superleuke Lenteweken in dit park. De zaterdag die de boeken in zal gaan, als een van de warmste van april ooit. want warm was het zeker. Met 25 graden naar een pretpark, op voorhand zou ik er niet zo gauw aan moeten denken, maar het was meer dan geslaagde dag. Julianatoren is zeker de moeite waard!

Julianatoren

Superleuke Lenteweken in Julianatoren

In Julianatoren zijn op dit moment de Superleuke Lenteweken (van 19 april tot en met 5 mei). Hierin zijn ontzettend veel activiteiten opgenomen. Shows van Cas de Ranger en Dino & Dina met hun bouwspel bijvoorbeeld. Die laatste show hebben wij ook bekeken. Dit is een show geschikt voor kids van 2 tot circa 5 jaar. Coco (4) en Sonny (1) genoten hier dus optimaal van. Echt voor de allerkleinsten, dus. Wat ontzettend vrolijk, educatief en gemoedelijk. De kinderen steken veel op van deze show, waarin diverse objecten gebouwd moeten worden. Welke blokken heb ik waarvoor nodig? De kids helpen Dino & Dina hierbij gedurende de show en leren hier ontzettend van. Veel leuke songs passeren de revue. Coco kon er al gelijk enkele meezingen. Té leuk. Wanneer je hiernaartoe gaat, mis deze show dan niet. Een echte must see.

Coco kijkt haar ogen uit tijdens de show

Dino & Dina show, Coco en Sonny kijken hun ogen uit

Dino&Dina

De hoge hoed, voor kids met stalen zenuwen

Ook is de nieuwste attractie geopend, ‘De hoge hoed’. Dit is echt voor kids met stalen zenuwen. Een vrije val van maar liefst 10 meter! Geschikt voor kids vanaf 90 centimeter (tot 105 centimeter onder begeleiding). Coco zag de attractie al gelijk bij binnenkomst. Deze zie je vanaf de parkeerplaats al en wordt gegarandeerd een publiekstrekker. ‘Daar wil ik echt in hoor mama!’ hoorde ik Coco zeggen. En dat deed ze. Ik vond het best eng om haar daar zo alleen in te laten gaan, maar de meneer van deze attractie stelde elk kindje stuk voor stuk op zijn of haar gemak voorafgaand aan de vrije val. Wat overigens bij elke attractie zo ging. Wat een liefde hebben deze werknemers voor het publiek. Dit viel mij echt op. Ze namen de tijd voor je. Ik voelde mij zo welkom, zo geliefd. Geen nummertje.

 

Sonny van de rodelbaan

Sonny van de rodelbaan

Coco in 'de theekopjes'

Coco in ‘de theekopjes’

Julianatoren, een pretpark voor de allerkleinsten

Onze jongste Sonny, wordt eind augustus twee jaar. Hij kon werkelijk waar in elke attractie. Dat zie je niet vaak in pretparken. Coco heeft ook zo genoten. Helemaal een rood gezichtje van het spelen (of was het van de suikerspin? haha). Julianatoren is in mijn ogen dus echt een pretpark voor kleine kinderen. Van pakweg anderhalf tot acht jaar. Optimaal genieten, vele horeca gelegenheden (fijn verspreid over het hele park) en een flink aantal super toffe attracties. Mocht je hier nog nooit zijn geweest, ga dan zeker. Ik heb ook een vlog gemaakt over onze tijd hier. Bekijk deze even mocht je nog twijfelen. Ik ben fan en ik zal dit voorjaar zeker nog vaak hier te vinden zijn.

Een dikke vettte suikerspin

Een dikke ‘vettte’ suikerspin

Over Michelle

Meer blogs van Michelle lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.