Midgetgolfen bij Florilympha in de Lutte

Door

Een tijdje geleden ontdekten we een nieuw pareltje in Twente: Florilympha in De Lutte. Je kunt natuurlijk lekker op het terras genieten, maar wat ook leuk is: midgetgolfen bij Florilympha. Kun je daarna altijd nog een terrasje pakken! Naast midgetgolfen, kun je vanaf Florilympha ook prachtige wandelingen maken door ’t Lutterzand. Hier vind je perfecte bomen om in te klimmen en de rivier De Dinkel loopt door het gebied.

midgetgolfen bij Florilympha

Midgetgolfen bij Florilympha in ’t Lutterzand

Het zonnetje begint te schijnen als wij de sticks ophalen bij Florilympha om te gaan midgetgolfen. Een 18-holes midgetgolf gravel baan die voor onze kinderen (5 en 6 jaar) goed te doen is. De baan ligt heerlijk in de bossen tussen de berken en de struiken. Gelegen naast het terras waar je volop kunt genieten van een lekkere lunch of diner. We zijn ongeveer een uur bezig geweest om de holes af te leggen.

midgetgolfen bij Florilympha
midgetgolfen bij Florilympha

Lekker eten en een speeltuin

Ze hebben een lekkere menukaart waar je kunt lunchen of dineren. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de buitenspeeltuin. Wat ook erg leuk is, Florilympha doet mee aan het unieke concept Toer’n en Smikkeln. Een tour door Twente waarbij je bij verschillende restaurants stopt. In eigen auto of in een volkswagen busje. We zagen steeds prachtige Volkswagen busjes aanrijden. Verder kun je vanaf Florilympha mooie wandelingen maken door het ’t Lutterzand. Vanaf Florilympha starten verschillende routes.

midgetgolfen bij Florilympha

Wil je meer weten over Florilympha of over het midgetgolfen bij Florilympha?

Het midgetgolfen is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Jongere kinderen kunnen het ongetwijfeld met een beetje hulp. De kosten voor het midgetgolfen bedragen €4,50 per persoon. Het is echt een fijne plek, voor ons was het de eerste keer dat we in ’t Lutterzand waren en we zijn echt ontzettend positief verrast. Na het midgetgolfen kunnen de kinderen nog heerlijk spelen in de speeltuin terwijl jij nageniet op het terras. Wat wil je nog meer? Wil je meer weten over Florilympha, neem dan een kijkje op de site Florilympha.

Over Ellen

Meer blogs van Ellen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.