Vettt ontdekt: supercool merk Cheaque!

Soms kan ik zo ontzettend enthousiast van iets worden. Onlangs zag ik deze post op Instagram van de Fantastic Moms, die overigens hilarisch zijn. Aanrader! Ik bekeek de post en het duurde even voordat het kwartje viel…

 

Le Cheaque

Deze foto zag ik bij Jessica van de Fantastic Moms. Sowieso FANTASTIC om de site even te checken: www.fantasticmoms.nl

Pair de Loule, snap je :-)?

Paardelul…je kon mij opvegen. Ik zocht door, ik moest weten waar deze sweater vandaan komt. Al snel belandde ik op de website van het Nederlandse kledingmerk Cheaque. En toen kon ik mijn lol op… dit is nog maar een kleien greep uit de toffe items. Naast sweaters en shirts heeft Cheaque nog veel meer in de shop. Beanies, caps, sokken, ondergoed én dat alles met een gezonde dosis humor. Oh, én toffe sokken mét 3 jaar garantie. Voor die mensen zoals ik die wel eens een sok kwijt raken ergens in de wasmachine… Alleen op de site rondneuzen is al een feestje!

Le Cheaque

Beeld: www.cheaque.com

Fantastisch toch? Pair de Loule blijft overigens mijn ultieme favoriet! Mijn onmeunige enthousiasme deelde ik met de mensen van Cheaque. Ik vind oprecht dat meer mensen van het bestaan van dit gave Nederlandse kledingmerk moeten weten. Ze vonden mijn enthousiasme zo tof dat ik rond mocht shoppen op de website. Halleluja, lucky me!

Qua Jounge

Op haar lijfje geschreven. En ook nog heel fijn te combineren deze stoere sweater. Want het is me er één. Net zoals heel veel bengeltjes van 2. Een geweldige leeftijd, maar ondeugend dat ze is. De vrouwelijke aspecten aan de kleine Coco heb ik nog maar weinig mogen ervaren. Top sweater voor haar!

Tous des L’ous

Vroeger, toen ik zelf een kind was, leek het me zo gaaf om dezelfde kleding als mijn moeder aan te hebben. Ik was er één van de early-twinners zeg maar :-). Ik kan me niet herinneren dat mijn moeder het ooit zover heeft laten komen. Helaas kan ik het ook niet meer aan haar vragen. Voor Pippa en mijzelf ging ik er toch voor: twinning. Want jawel, twinning is winning. Om samen met dezelfde trui over straat te gaan voelt nog wel wat awkward, maar grappig dat Pippa het vindt. Wij allebei in dezelfde trui. En de tekst bleek ook nog eens ontzettend toepasselijk, daarover binnenkort meer. Er komt zeer op korte termijn namelijk wat Toedeloe aan voor mij…

Cheaque

Pippa vroeg zich wel serieus af waarom mijn trui dan geen hoody was :-).

Vind je het ook zo tof?

Ben je ook enthousiast? Ga even rondneuzen op de site van Cheaque. Neem de tijd én genieten maar! Je shopt Cheaque online, maar er zijn ook een aantal retailers die het merk aanbieden. Waaronder de toffe shop, KLOF in Enschede, maar ik verwacht dat ze daar alleen de heren-lijn hebben. Sowieso een aanrader om eens te gaan kijken! En in Zwolle vind je Cheaque bij Kootuur Boetiek. Kinderkledingzaak Schoffies en Schatjes (Glanerbrug) en Honkie Tonkie (Oldenzaal) verkopen kinderkleding van Cheaque.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment
  • Maud
    januari 23, 2018

    Leeuukk! Ik sou gaan voor ‘Ou le wappeur!’ Ik lach me rot! En euh.. Twinning is cooool!