Cadeautips voor een peuter onder € 10!

Door maandag, november 20, 2017 2 , Permalink 0

Altijd handig, een overzicht met cadeautips voor een peuter! Wikipedia omschrijft een peuter als volgt: ‘Een peuter is een kind tussen circa één jaar en de instap in de kleuterschool. In Nederland is dat omstreeks 4 jaar. Tijdens deze periode leert het kind veel over sociale rollen, maakt grote vorderingen in zijn taalverwerving en ontwikkelt motorische vaardigheden. De meeste kinderen worden zindelijk als ze peuter zijn. Heb jij binnenkort een verjaardagsfeestje van een peuter en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Hieronder vind je leuke cadeautips voor een peuter onder de € 10 en ook nog eens bijna allemaal online te bestellen. Wel zo makkelijk!

#1 Cadeautips voor een peuter: Eten & drinken

Peuters willen graag alles zelf doen en claimen graag hun eigen spullen. Een eigen serviesset is dus sowieso een tof cadeau. Kies bijvoorbeeld voor dit kerst serviesset van bamboe voor € 7,50 (HEMA).

Cadeautip voor een peuter

Deze zijn ook zo leuk voor bij het kerstdiner!

#2 Slaap lekker

Een cadeautje dat ook altijd goed is, is een pyjama. Helemaal leuk als deze past bij de interesse van het kind. ZARA verkoopt deze stoere pyjama met dino’s en deze unicorn-pyjama voor € 9,95 per stuk.

Cadeautips voor een peuter

Zulke leuke pyjama’s van Zara!

De HEMA heeft ook een toffe twinning pyama, met een pyjama voor zowel peuter als pop/beer voor 10,00 is ‘ie van jou!

Cadeautips voor een peuter

De HEMA pyjama, er is ook een versie voor jongens.

#3 Voorlezen

Een verhaaltje voorlezen, ondersteunt door een handpop of knuffel, is een gegarandeerd succes bij peuters. Bij IKEA vind je het boek ‘uil gaat op vakantie’ met bijpassende handpop.

Prijs: boek € 3,99 – handpop € 4,99

Cadeautips voor een peuter

De boek met de knuffel van Ikea.

#4 Bakkers in de dop

De meeste peuters vinden het interessant om te helpen bij het bereiden van eten. Samen iets bakken, met eigen schort en koksmuts is dan natuurlijk helemaal leuk. Bij IKEA slaag je voor bakvormpjes, een muffinmix en een kinderschort & koksmuts onder de 10 Euro. (resp. 1,49 – 3,50 – 4,99)

Cadeautips voor een peuter

#4 Zindelijk worden

Zindelijk worden kan gestimuleerd worden met een potje. Je kunt ze in veel verschillende vormen en prijzen vinden, maar een simpel potje zoals deze van Prenatal is prima. Prijs: € 4,99
Tip: download of maak er een gave plaskaart bij en koop een velletje stickers om het cadeau compleet te maken!

#6 Creatieve peuters

Kleuren, knutselen, verven… Sommige peuters kunnen er geen genoeg van krijgen. Vrijwel overal zijn knutselspullen te verkrijgen. In deze prijsklasse vind je een leuke set bij IKEA.

Prijs: verfdoos waterverf € 5,99 – kliederschort € 3,49

Cadeautips voor een peuter

Top combinatie de verf met het schort!

#7 Spelen & sparen

Deze cadeautjes vond ik op bol.com. Je kunt er nooit genoeg van hebben: Duplo! Ook klei is erg leuk en staat (bij mij thuis) garant voor zeker een half uur de handen vrij hebben. De spaarpot vind ik erg leuk, omdat de peuter het zelf mooi kan maken met verf of stiften. En tot slot de Kikker & Vriendjes Domino, een gaaf spel voor de spelletjes peuter.

Prijs: Duploset € 9,99 – klei van Play Doh € 8,99 – spaarpot € 5,75 – domino € 8,95.

Cadeautips voor een peuter

Deze spaarpot kun je zelf nog pimpen

 

Wat zijn jouw cadeautips voor een peuter?

Heb jij nog leuke aanvullingen voor cadeautjes? We zijn benieuwd! Laat gerust een berichtje achter!

Over Joyce

Meer blogs van Joyce lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
  • Maud
    november 20, 2017

    Leuk! Waar kan in dat servies krijgen?! 🙂