Heel veel herfstinspiratie in de Vettt Herfstspecial + overzicht afhaallocaties

Hij is weer af én wat hebben we er met z’n allen weer wat moois van gemaakt. Gisteren was de lancering bij Schenkerij Wattez, écht een hotspot in Enschede met kinderen. Terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen en tekenen waren konden de ouders even bijkletsen. Op Instagram zag ik onder andere bovenstaande leuke foto voorbijkomen…

En weet je waar ik nou écht heel enthousiast van word? Dat ik zie dat jullie er ook écht wat mee doen…zo zag ik deze foto vandaag bij een vriendin langskomen. Ze heeft de tip van Marloes over ‘t Pompoenhöfke opgevolgd. Ze vertelde zelfs dat er vandaag meer mensen waren die het uit de Herfstspecial  hadden. Supergaaf!

Pompoenhofke

Jolie op ontdekking bij ‘t Pompoenhofke. Fotocredits: Anke Olde Weghuis

Dat deed ik niet alleen…

Via deze weg wil ik ook graag iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd bedanken. Wat heb ik weer veel geweldige hulp gekregen van anderen die ook zo enthousiast zijn over het concept. Heerlijk!

De dames van Pure Generaties delen een recept voor gezonde muffins, Maryke Mondria vertelt je wat de leukste uitjes net over de grens zijn, Anique Gardenbroek geeft tips voor wandelroutes die buggyproof zijn. Lotte Huijsman vertelt je wat leuke uitjes zijn die je ook met slecht weer kunt doen. Femke Heutink neemt je mee naar haar treintrapje van misschien wel het meest kindvriendelijke restaurant van Almelo. Knutselhelden Marije Mulder en Marloes Kroeze delen een herfst DIY met je, Joyce Pol geeft inspiratie voor herfsttraktaties. Loes Schutte ging op zoek naar de allerleukste regenlaarsjes en schoot ook nog eens een geweldige foto van haar dochter op haar nieuwe Bergstein laarsjes en Chantal Visser deelt haar favoriete adresjes voor een weekendje weg of vakantie in de herfst…en gelukkig is Nicole Krikke er om alle teksten te controleren. En samen met Lotte en Femke werden alle teksten uiteindelijk nog een paar keer gecontroleerd.

De prachtige coverfoto werd gemaakt door Lizet Beek, de modellen Mea en Kinge deden het ook geweldig. Gelukkig voor Mea en Kinge doe ik de styling niet zelf, dat heeft Anouk Gering weer super goed gedaan. En de moeders van de dames heeft haar bijdrage aan geleverd, ze wist precies hoe ze die mooie haren van de meiden kan stylen. De altijd vrolijke en gezellige vormgeving is verzorgt voor vriendin Susan Kuipers, zo leuk om hierin samen te kunnen werken. En het drukwerk is verzorgt door BoekenGilde in Enschede.

Ik wil de adverteerders en samenwerkingspartners ook in het digitale zonnetje zetten. Heel fijn dat er zoveel ondernemers zijn die met Vettt samen willen werken. Voor mij is het erg belangrijk dat een adverteerder of samenwerking bij Vettt past en dat ze ook écht een toegevoegde waarde leveren. Ik denk dat dat ook weer goed gelukt is!

Ook een bedankje naar de lieve mensen die heel dicht bij mij staan, die heb ik de laatste tijd namelijk niet zoveel gezien als ik zou willen…

Afhaallocaties

Het magazine is gratis te dowloaden via onderstaande link. Natuurlijk zijn wij allemaal heel benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het vooral weten. Dat kan door een berichtje hieronder te plaatsen of gewoon een mailtje te sturen (info@vettt.nl). Wil je zelf een magazine bemachtigen? Op onderstaande locaties kun je er gratis één afhalen, zolang de voorraad strekt. Ze liggen er in ieder geval vanaf zaterdag.

Enschede

  • Schenkerij Wattez,Roessinghsbleek weg 20 (al beschikbaar)
  • STOET, Pijpenstraat 15 (al beschikbaar)
  • SamSam, Oude Markt 15 (al beschikbaar)

De Lutte

  • Arboretum Poort Bulten, Lossersestraat 68 (al beschikbaar)

Oldenzaal

  • Shakes & Cakes (Bisschopstraat 17, als ze het goed vinden 🙂
  • Blond (Grootstraat 27)

Hengelo

  • Spellenspeciaalzaak De Dondersteen (Wezenstraat 18,)

Nijverdal

Kikke Kids, De Joncheerelaan 54

Almelo

De Zoete Bezigheid, Kerkstraat 10

Vettt Herfstspecial Digitaal

De downloadbare versie download je gratis hieronder.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.