Disney On Ice Magisch IJsfestival 2019!

Door

De heerlijke decembermaand komt er weer aan. Het perfecte moment voor een wel heel bijzonder gezinsuitje. Deze winter kun je jouw Disney-helden weer op het ijs bewonderen tijdens Disney On Ice Magische IJsfestival.

Terug naar waar ik ooit een bijbaantje had…

De tijd dat ik nog studeerde, was ook de tijd dat ik de leukste bijbaantjes ooit had. Eén daarvan was het werken tijdens de Disney on Ice shows. Samen met mijn vriendin (Susan) werkten we mee als ‘hostess’ tijdens meerdere shows. Susan doet inmiddels de vormgeving van het drukwerk voor Vettt. Hoe gaaf is het dat we dit jaar voor Vettt samen verslag mogen doen in Ahoy. Met onze twee dochters. Pure nostalgie toch? Ik heb er zoveel zin in! En toen was het al magisch, hoe zou het nu (20! jaar verder) zijn?

Over Disney on Ice Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen.

Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.

Disney on ice

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Disney on Ice komt naar Rotterdam en Utrecht

Je moet er een klein stukje voor reizen, maar dan heb je ook wat! Dit jaar kun je genieten van Disney on Ice in Rotterdam of Utrecht. De voorstellingen vinden plaats tussen 11 december en 29 december. Voor een compleet overzicht van de showdata en locaties kijk je op de website. Voor meer informatie en tickets: Disney On Ice 2019

Wil jij er ook bij zijn? – winactie is verlopen op 17 oktober

Bedankt allemaal voor het meedoen. De gelukkige winnaar is Cindy Ziegerink. Cindy jij mag voor maandag 21 oktober 2019 een email sturen naar info@vettt.nl.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
57 Comments
 • Carla
  oktober 14, 2019

  WIJ willen graag de tickets willen winnen voor het Disney On Ice Magisch IJsfestival, omdat de meisjes nu nog de leeftijd hebben dat het verschil tussen realiteit en magie flinterdun is. Dan is zo’n familie-uitje toch VETTT fantastisch?

  • Carlijn
   oktober 16, 2019

   Oooooh dit zou zo’n geweldig feestje zijn voor ons! Hier op en top Disney fans! Papa en mama nóg meer dan onze kleine Vaiana!!
   We willen graag kans maken!!

 • Marlous
  oktober 14, 2019

  Jaaaaa, supervettt!!!
  Ik wil héél graag winnen omdat mijn dochters dit fantástisch gaan vinden! Grote Disneyfans en ze kennen de films die hierboven genoemd worden helemaal uit hun hoofd. Leuke Actie!

  • Janine
   oktober 16, 2019

   Oh hoe VETTT zal dit zijn voor onze boys! Just is helemaal gek van Disney! Lang leve de Disney+ app! En dan een show mogen kijken met al zijn favoriete Disney karakters is dan helemaal het einde!!
   Dikke duimen draaien voor 4 kaartjes!!

  • Nancy Hanoeman
   oktober 16, 2019

   Wij willen de kaartjes graag winnen omdat onze dochter zoveel plezier beleefd met Disney! Ze houdt van muziek en dans en dit zou ze helemaal te gek vinden! En dan kan ze natuurlijk haar beste vriendin meenemen 😉

 • Silcia
  oktober 14, 2019

  Heel graag even met dochtertje van 5 er tussen uit. Wat zal ze genieten van de dansende prinsessen op het ijs

  • Lindsey
   oktober 15, 2019

   Ooooh dat zal super gaaf zijn voor onze Disneyfans!? Genieten van de Disneyfiguren op het ijs en dat in de decembermaand! Zal een geweldig uitje zijn voor ons??

 • Laureen
  oktober 14, 2019

  Heel graag voor mn nichtjes omdat ik de allerliefste nichtjes heb die dit heel leuk zullen vinden!

 • Angela Spieker
  oktober 14, 2019

  Een van de meest magische dingen van mama zijn is de wereld opnieuw te ontdekken door de ogen van mijn 5-jarige meisje. Hoe magisch zou het zijn als we deze voorstelling samen kunnen bezoeken en ons samen kunnen laten betoveren door alle prinsessen!

 • Susan Horstman
  oktober 14, 2019

  Disney on ice, welk kind wil dat nou niet zien?! Wout (9) en Aniek (7) zouden van iedere minuut genieten dat weet ik zeker?

 • Kim Geerdink
  oktober 14, 2019

  Voor Luuk van 8 en Tess van 4! Verslingerd aan Disney+ op het moment! En voor mij, als Disney Classics fan 🙂

 • Monique
  oktober 14, 2019

  Dat zou een leuk uitje zijn voor onze dochter Pien. Ze moet altijd met haar broer Julian mee naar de voetbal. Het is ook wel eens een x leuk dat Pien een supergaaf uitje heeft en dat Julian eens x met haar meegaat☺️

 • Saskia Missler
  oktober 14, 2019

  Mijn dochters zien steeds de reclame steeds op de televisie en het lijkt ze zo mooi om te zien. Ze zijn beide helemaal gek van Disney en slapen met een Disney knuffel en schaatsen vinden ze super!!
  Kortom het perfecte uitje !

 • Annet
  oktober 14, 2019

  Lijkt mij echt superieur met mijn dochter Sanne!

 • Nicole Beernink
  oktober 14, 2019

  Het zou tof zijn om deze kaarten te winnen voor onze kanjers Jolie en Vince! Ze zijn met 26 weken geboren en zitten sinds een paar maand op school en doen het goed. We zijn ongelooflijk trots op ze en willen ze graag meenemen naar zo’n tof evenement! Dat zou echt Vett! Zijn!

  Fingers crossed!

 • Emmylou
  oktober 14, 2019

  Heel graag voor mijn dochter met haar neefje. Even oud en dikke maatjes. En mijn zus en ik zouden een middagje kijken naar Disney ook helemaal geen straf vinden ??‍♀️?‍♀️?

 • Nienke
  oktober 14, 2019

  Jaaaren geleden ben ik al eens geweest..wat lijkt het mij geweldig om deze keer met mijn meiden te gaan. Een ijskoud, maar bovenal hartverwarmend einde van de kerstperiode… nu maar heeeeeel hard duimen!

 • Linda reuver
  oktober 14, 2019

  Waarom zou ik moeten winnen? Altijd moeilijk om er iets neer te zetten. Bij ons gaat het alles goed, we zijn gelukkig en gezond, net als de meesten mensen maken wij ook dingen mee wat niet leuk is, maar dat vind ik geen reden om dit te moeten winnen.
  Wij vinden het heerlijk om van mekaar te genieten en vooral als gezin, we zijn vele weekenden van huis ivm ons werk en als we thuis zijn staat het gezin voorop.
  Dus met zo,n uitje zou het gewoon geweldig zijn om heerlijk met z,n allen te genieten?????

 • Riannaenco
  oktober 14, 2019

  Wat een gave win actie zeg! Liever deel ik dit soort redenen niet voor een win actie, maar deze is echt gemeend en de absolute reden dat ik zoiets als dit zou willen winnen. De maand december is voor mij (ons) dit jaar een vreemde, waar ik best wel tegenop kijk. Kerst was voor mij altijd de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar met andere herinneringen. En juist daarom zou een uitje naar deze te gekke show de perfecte afleiding zijn. Gewoon, samen zijn, en genieten.

 • Willeke
  oktober 14, 2019

  Wauw, zou zo ontzettend leuk zijn als wij dit winnen voor onze dochters Fem en Julie! Zo na de kerstdagen nog even genieten met elkaar! . Beiden helemaal dol op prinsessen en natuurlijk Frozen! Dus wij gaan heel hard duimen!

 • Lisa Loman
  oktober 14, 2019

  Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was en mijn zusje net 5 jaar. Mijn moeder werkte erg hard om af en toe speciale dagjes uit te kunnen betalen. Een speciale avond nam ze ons mee naar Disney on Ice, met onder andere Aladdin. We mochten zelfs een cadeautje uitzoeken, ik koos voor een Jasmin barbiepop. Het lijkt me geweldig om weer zo’n avond mee te maken met mijn moeder en zusje, maar nu ook met mijn zoontje (de grootste fan van zijn oma). Dank je wel voor deze geweldige kans en ik hoop dat er iemand geweldig wint! Veel plezier met het lezen van alle reacties ♥️

 • Marloes
  oktober 14, 2019

  Leuk voor mijn 2 meisjes! En stiekem vind mama het ook nog wel leuk, en ik denk oma ook wel. Een meiden dagje!

 • Lotte
  oktober 14, 2019

  Dit lijkt mij ontzettend leuk om naartoe te gaan met zn 4tjes. Mijn vriend, 2 bonuskinderen en ik. 27 december is echt 3e kerstdag voor ons 4en. Traditie om dan altijd iets leuks te gaan doen. En dit lijkt mij echt een vettt uitje!?⛸☃️❄

 • Anne
  oktober 14, 2019

  Wauw wat zou dit super gaaf zijn om te mogen winnen om samen met mijn gezin heerlijk te mogen genieten van een super mooie voorstelling !!!!

 • Cheryl
  oktober 14, 2019

  Dat zal zo gaaf zijn voor mijn dochter van 7 en zoon van 4. Hij is vooral van Mickey Mouse al vanaf dat hij kan praten. Hoe VETTT zal het dan zijn voor hem om Mickey Mouse op het ijs te zien ….

 • Marietje
  oktober 14, 2019

  Na een heftige scheiding en besluit dat hun vader hun niet meer wil zien sta ik er alleen voor met de kindjes..
  Terwijl ze ook nog een hele andere familie hebben. Maar ze die niet zien.
  Na alle Ellende even een dagje genieten ?
  Dat we ook weer lol kunnen maken.. er is op dit moment veel strijd en verdriet
  Alle 3 therapie gehad (trauma)
  Elk jaar kijk ik voor kaartjes maar helaas te duur
  Ik zou zo graag even een leuke dag hebben met mijn dochter ?

 • Rianne Batterink
  oktober 14, 2019

  Wauw wauw Wauw!!
  Met een dochter die gek is op en van Disney, is dit de mooiste prijs wat je kunt winnen. Wat zou zij (Lisa dan bijna 5jaar) stralen als ze kan kijken hoe haar helden over het ijs een prachtige show geven. Met Elsa als favoriet natuurlijk, er is bijna geen Disney film die ze nog niet gezien heeft. Ik ga heel hard duimen. En stiekem ook voor mijzelf. Want mama is net zo gek op Disney .

  • Joyce
   oktober 15, 2019

   Jaaaaaaaa dat zou ons fantastisch lijken met de kinderen!!!!! Wat zullen ze hier van genieten, dat kan niet anders. En wij natuurlijk ook, want Disney blijft altijd leuk ☺

  • Riggie van Lochem
   oktober 16, 2019

   O wauw dit zou echt heel.gaaf zijn voor ons g3zin. Ik moet met de kerst werken Dus dan is dit een leuk uitje ok.even kerst te vieren. Heel tof. Dit zullen ze geweldig vinden..

 • Danielle
  oktober 15, 2019

  Oo wat lijkt mij dat geweldig! Mijn dochter zou het prachtig vinden!!

 • Josette Langenberg
  oktober 15, 2019

  Ooit voor mijn 10e kinderfeestje, ruim 35 jaar geleden, naar Disney on Ice geweest! Wat zou het leuk zijn om met mijn 10-jarige dochter naar Disney on Ice te gaan! Nostalgie! ?

 • Anneke Scholten
  oktober 15, 2019

  Jaaa! Ik zou heel graag met mijn dochter Anna gaan! En omdat er 4 kaartjes te winnen zijn denk ik dat ik dan Anna haar vader en Anna haar bestie Merith mee zou willen nemen! Dat zou Anna echt geweldig vinden!

 • Nynke
  oktober 15, 2019

  Ingeschreven op de nieuwsbrief, check!
  Reply typen, check!
  Duimen gestart, check!

  Ook ik ben ooit begonnen op het ijs met de shows van ‘Holiday on ice’ bij het toen nog ‘Miracle Planet’. Wat een feestje en wat blijft het magisch, toneel op het ijs. Hoop dat ik het ook een keer mijn kinderen kan laten zien in de Disney variant!

 • Berdien sluijs
  oktober 15, 2019

  Ohhh wat gaaf!! Ik zou daar Super Graag naar toe willen. Afgelopen jaar viel onze Disney vakantie enigzins in het water omdat onze zoon Niek zijn been had gebroken, tijdens de vakantie! Het arme mannetje van net 2 jaar moest 2 x met de ambulance mee en 3 dagen in het ziekenhuis liggen voor gips….

 • Anoek
  oktober 15, 2019

  Jaaa!! Natuurlijk zou ik die kaartjes heel graag willen winnen. Alleen al, omdat wij ons zoontje van 4 iedere avond – wanneer we hem nog even een kusje brengen voor het slapen gaan – in bed aantreffen in z’n Elsa jurk. Maar ook zeker voor zijn zus van 5, die helemaal wegdroomt bij de films, boeken en liedjes van de Disney!

 • Sonja Hubregtse
  oktober 15, 2019

  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  We varen met Vaiana en Maui mee,
  Over de grote golven van de zee…
  We nemen een duik met Ariël; de kleine zeemeermin.
  We hebben het vast enorm naar ons zin !
  Het lijkt ons ’n fantastisch winterfeest.
  Met Aladdin, Jasmine en de Geest.
  Maar de winterse magie komt pas echt bij Frozen,
  Hopelijk hebben we geluk en worden we als winnaar gekozen.
  Zo’n Magisch ijsfestival is echt uniek,
  We zingen hard mee met de Disney-muziek…
  Robin en Bas willen de ijzige temperaturen zeker trotseren,
  Om te kunnen genieten van deze magische winter-sferen….

 • Jolijn kools
  oktober 15, 2019

  Oh woow wat zou dat een droom zijn die uitkomst zeg !!! Ik doe dolgraag mee …. We liken en volgen je natuurlijk op Instagram (jolijnjolijn18) en facebook (jolijn koolske) en ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief ? Mijn dochters zijn dol op alle disney figuren en hoe gaaf zou dan disney on ice zijn ! Ik zou dus graag mijn man en onze dochters ermee willen verassen ? Dan gaan we denk ik daar in de buurt een hotelletje erbij boeken zodat we lekker een weekendje weg ervan maken, zou echt heerlijk zijn zeg. Even quality time met zijn 4tjes ! Kijk wat gaaafffff Nicole Roxy & Vanessa Boeren ?

 • Sharon v Bregt
  oktober 15, 2019

  Ik zou dit zo geweldig vinden om mee te maken met mijn kindjes! Wat een geweldige ervaring zal dat zijn

 • Sarah
  oktober 16, 2019

  Hoe tof!!!! Erg leuk cadeau voor mijn mupjes die beide in december jarig zijn??

 • Jessica
  oktober 16, 2019

  Ohhh dit zouden mijn 2 boys helemaal geweldig vinden… vooral de jongste van 6 die verzot is op schaatsen,maar de a.k. 3 maanden niet kan schaatsen ivm een dubbele onderarmbreuk… hoe geweldig zou het dan zijn om hun favoriete disneyfiguren te zien op het ijs! Ik duim voor mijn boys?

 • Donato
  oktober 16, 2019

  Wij zouden graag willen winnen omdat wij de nostalgie die wij zelf hebben met Disney graag willen overbrengen op onze kids. En om dit avontuur op ijs te zien geeft natuurlijk een extra dimensie en herinnering mee aan de kids. Een herinnering die wij zelf nog steeds hebben aan Disney en holiday on ice van vroeger maar dan gecombineerd!

 • djarah
  oktober 16, 2019

  Als ik deze kaarten zou winnen zou dat echt VETTT zijn want ik ben al zolang ik mij kan herinneren fan van deze Disney heldinnen en helden. En wanneer ik zou winnen nou dan vind de rest van het gezin het vast niet erg om mee te gaan :p

 • Kirsten
  oktober 16, 2019

  Ooh dat is gaaf!
  Dit zou ik wel willen winnen voor Senn en zn oma en opa! Zij doen al 11 jaar zo veel leuke uitjes met hem en de laatste tijd wordt dat vanwege de gezondheid steeds minder.. Hoe leuk om ze te verrassen 🙂

 • Brigitte
  oktober 16, 2019

  Oh Disney in ice lijkt me fantastisch! Niet alleen voor mijn kinderen Nout (7) en Wies (5) want die zouden dat natuurlijk ook mega te gek gaaf vinden maar natuurlijk ook voor mezelf. Vroeger zo vaak stukjes van gezien maar nooit in het echt. Om zo iets magisch te beleven moet je toch gewoon aan deze winactie mee doen.

 • Nathalie Geluk
  oktober 16, 2019

  Ik zou het héél leuk vinden om met mijn gezin een dagje uit te gaan naar Utrecht! Dat moet wel een mega spectakel zijn!! En dát op ijs in de mooie decembermaand (nooit eerder zoiets gezien). ☃️❄⛄ Voor mij (als verkoopmedewerkster) een hele drukke maand ?. Ik werk al 5 jaar ieder weekend (mijn man is dan thuis met de kinderen), dus een mega-vettt-uitje op vrijdag in de kerstvakantie? zou fantastisch zijn! Heerlijk genieten met mijn gezin (zoon Thijmen, dan net 7 en dochter Pascalle 8 jaar). ??? Duimen maar!

 • Sésiel Masselink
  oktober 16, 2019

  Zou super graag winnen voor mijn zoontje en natuurlijk ook gewoon voor mijzelf. Recent naar Disneyland Parijs geweest en zoonlief is helemaal weg van Disney! Hoe gaaf zou het dus zijn om dan naar Disney on Ice te gaan.

 • Monique Klaver
  oktober 16, 2019

  Ik zou het fantastisch vinden om met mijn kleine disney fan naar disney on ice te gaan! Ze is ook nog eens in december jarig dus een mooier cadeau is er niet!

 • Tamara
  oktober 16, 2019

  Hele toffe actie! Ik doe mee voor Evi en EMma!

 • Jacqueline
  oktober 16, 2019

  Ik loot heel graag mee voor een dubbel vriendinnen uitje! Ik met mijn vriendin en dan nemen we beide onze dochters mee die ook vriendinnen zijn. Wat een super leuk uitje!♡♡♡♡

 • Esther
  oktober 16, 2019

  Dit is echt super voor onze kids! Ze vinden Disney echt heel erg leuk!

 • Tamara tijms
  oktober 16, 2019

  Ik doe mee met deze actie omdat ik 3 grote Disney fans ken die hier al heel lang naar toe willen.
  Wie weet kan ik ze verblijden met een ticket!?

 • Kelly marsman
  oktober 16, 2019

  Oooo lijkt mij zoo fantastisch om dit met mij kinderen te kunnen doen! Dat magische en dan hun gezichten te zien oplichten!!? hoe gaaf is dat!!!!!!

 • Mayke
  oktober 16, 2019

  Super vette winactie!!
  Daar maak ik mijn oudste dochter blij mee, zal ze geweldig vinden! En mama ook!

 • Mireille Oude Kotte
  oktober 16, 2019

  Heel graag zou ik samen met mij dochter en moeder aanwezig zijn bij deze magische show. Ik ga natuurlijk heel hard duimen en hopen dat de tickets onze kant op gaan komen! 🙂

 • Yvette
  oktober 17, 2019

  Ik zou dolgraag met onze kinderen en mijn man naar Disney On Ice gaan. Onze kinderen zijn 7 en 5, en dol op onder andere Viana, Cars, en Frozen?. Een kleine greep slechts!

  Naar verwachting gaan wij verhuizen in december en zou dit een welkome uitstap zijn! Ik probeer alles betreft het huis om de kinderen heen te plannen zodat ze er weinig van mee krijgen. Maar soms ontkomen we er niet aan om ze buiten de ‘bouwstress’ te houden. Ik ga duimen. ?????

 • Ellen
  oktober 17, 2019

  Oh daar ben ik vroeger ook geweest met mijn ouders en zus! Lijkt me super om ook met mijn meiden te gaan!!! ⛸⛸

 • Maureen
  oktober 18, 2019

  Mijn dochter bevind zich nu in de wereld van magie en sprookjes. Dit zou een VETTe aanvulling zijn.