Yay, collega-blogger Rosanne uit Borne lanceert haar e-book!

Door

Collega-blogger Rosanne komt uit Borne. Ik heb haar ooit ontdekt in mijn zoektocht naar Twentse bloggers én inmiddels volg ik haar al een aantal jaren. We hebben elkaar al een paar keer ‘live’ ontmoet en we zijn vorig jaar zelfs een weekendje weg geweest samen met nog twee collega bloggers. Rosanne is voor mij een ontzettend grote inspiratiebron en ik ben dan ook megatrots op haar.  Ze vindt het belangrijk dat vrouwen een positiever zelfbeeld krijgen. En vanuit die drive is ze haar eigen coachingspraktijk begonnen. Een onmeunig stoer wief én stoere mama! Vandaag is ze jarig én gaat ze haar e-book lanceren. Om dat te vieren heb ik haar gevraagd een gastblog te schrijven voor Vettt én het blijft niet bij een gastblog want Rosanne heeft nog een nieuwtje! Meet Rosanne…

Ik ben Rosanne Woudstra, 28 jaar, moeder van Flynn (3 jaar), opgeleid tot maatschappelijk werker en ik kom uit Borne. Vanaf komend jaar ga ik het VETTT team versterken en daar heb ik heel veel zin in!

Yvette en ik kennen elkaar alweer heel wat jaren via onze blogs (lifebyrosie.nl). Yvette stuurde mij een keer een berichtje of ik zin had om een kop koffie te drinken en een week later zaten we uren te kletsen over bloggen en alles wat daar bij komt kijken. Heerlijk om daar met iemand over te kunnen praten want ik heb nou eenmaal niemand om mij heen die ook in dit (leuke maar soms ook gekke) wereldje vertoeft.

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en mag ik mijzelf niet alleen meer maatschappelijk werker en blogger noemen maar ook nog eens de trotse eigenaresse van mijn online coachingspraktijk (rosannewoudstra.nl). Al vanaf mijn 19e ben ik werkzaam in de hulpverlening en na 9 jaar bikkelen in de jeugdzorg, een grote dip, wat-wil-ik-nou-écht mini crisis, een ontslag en een half jaar voorbereiding opende ik op 1 oktober de virtuele deuren van mijn praktijk.

Wat een avontuur kan ik je vertellen. De vraag die ik altijd gelijk krijg is: wat doe je dan eigenlijk?

Ik geef voornamelijk één op één coaching aan vrouwen die graag willen werken aan een positieve mindset, ik geef online cursussen, vandaag komt mijn allereerste ebook uit en in 2019 staan er workshops en veel één op één contacten op de planning.

Naar aanleiding van al mijn gesprekken met de vrouwen om mij heen, zowel klanten als vriendinnen, besloot ik dat ik iets moest doen. Zelf heb ik een hele weg afgelegd als het aankomt op het krijgen van een positief zelfbeeld maar inmiddels kan ik zeggen dat meer dan tevreden ben met wie ik ben. Maar ik weet hoe moeilijk het is.

De druk is hoog om op alle gebieden te presteren. We moeten niet alleen fantastische moeders zijn maar ook nog eens een geweldige carrière hebben, een bruisend sociaal leven leiden, we moeten knap en slank zijn, een Pinterest-perfect huis hebben, een spectaculair seksleven hebben en ook nog eens intelligent zijn en mee kunnen praten over alles wat er speelt in de wereld.

Daarnaast leven we in een wereld waarin het schoonheidsideaal vast staat en val je daar ook maar een beetje buiten? Dan spuit je er toch een paar fillers in, sport je tot je een ons weegt (en vooral niks meer dan dat), hijs je jezelf in zo’n enge waisttrainer of ren je jezelf richting een burn-out.. Of niet?

In een wereld die profiteert van jouw slechte zelfbeeld (in de beauty- en fashion wereld gaan biljoenen om, dan praat ik nog niet eens over de dieetindustrie) is het moeilijk om positief naar jezelf te kijken, maar niet onmogelijk.

Ik bundelde al mijn kennis die ik door de jaren heen opdeed in deze combinatie van een boek en een cursus: een werkboek! In 7 dagen ga je aan de slag om de basis te leggen voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Je gaat vanuit de basis aan de slag om nieuwe netwerken te leggen in je brein die alle negativiteit om zeep gaan helpen.

En omdat het vandaag mijn verjaardag is kun je 24 uur gebruik maken van de earlybird korting! Je betaalt alleen vandaag donderdag 29 november €11,95 i.p.v. €14,95 voor het werkboek. Je bestelt mijn e-book via deze link

Wil je meer weten over Rosanne? Go follow her! En natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op haar website en blog Life by Rosie.

Rosanne Woudstra

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.