De gender reveal taart van Milou! Blauw of roze…

Zwanger zijn in combinatie met alle maatregelen die genomen zijn in verband met het corona virus kan soms best een uitdaging zijn. Gelukkig mag mijn partner mee naar de echo’s, maar helaas mogen onze kinderen hier niet mee naar toe. Om ze toch wat meer bij de zwangerschap te betrekken leek het mij leuk om het geslacht van de baby door middel van een gender reveal taart te onthullen, zodat we dit moment met elkaar konden delen en het voor ons allemaal een verrassing zou zijn!

Zoektocht naar een taart

En daar ging ik dan, op zoek naar een leuke gender reveal taart. We wonen in Enschede, dus ik ging op zoek naar mogelijkheden in de buurt van Enschede. Ik ben nou niet het type dat valt voor een blote baby op een taart of net iets te zoetsappige beertjes. Dus begon ik na te denken over waar ik graag een taartje in de stad eet. Mijn eerste taartje na de sluiting van alle horeca heb ik bij Rosy’s in Enschede gegeten en die smaakte zo lekker! Je snapt dan vast ook wel dat ik haar heb gevraagd voor de gender reveal taart, want haar stijl spreekt me ook erg aan. Vrolijke zelfgemaakte taartjes, opgemaakt met de mooiste soorten bloemen en fruit! En gelukkig maakt Rosy’s dit soort taarten ook!

Geen gender reveal zonder het geslacht

De volgende stap was natuurlijk het maken van de echo om het geslacht te bepalen. Gelukkig heb ik een lieve vriendin (tevens verloskundige) die wel even wilde spieken naar het geslacht van de baby. Ik ben alleen naar deze echo geweest en liet haar het geslacht op een briefje schrijven en in een envelop doen. Voor mij zou het dus ook een complete verrassing worden. Vervolgens ben ik met deze envelop naar Rosy’s gegaan met de vraag of ze een gender reveal taart wilde maken. Haar antwoord was direct: “Ja hoor, maar dan wel in Rosy’s stijl!” Gelukkig was dit ook juist mijn bedoeling. Een aantal dagen later kon ik de taart ophalen om aan te gaan snijden.

Gender Reveal: een roze binnenkant!

Het spannendste moment was natuurlijk het aansnijden van de taart. Eerst nog wat foto’s maken van de taart zelf, want wat zag deze er heerlijk en mooi uit! Met ons gezin hebben we de taart aangesneden en dit was zo’n leuk moment. Ik weet nog dat Kick bij het aansnijden zei: “Daar gaan we!” En volgens Robine zou de taart blauw en roze aan de binnenkant zijn. Gelukkig was dit niet zo, anders hadden we voor een nog grotere verrassing gestaan, haha. Uiteindelijk kwam de eerste punt uit de taart en ja hoor, de binnenkant was roze. We krijgen er een meisje bij!

Roze!

Een snapshot van het filmpje wat ik tijdens het aansnijden maakte
Het briefje wat in de envelop zat

Over Rosy’s

Nu hoop ik natuurlijk dat Rosy’s straks ook een mooie geboortetaart kan maken! Wil je nou meer weten over wat ze allemaal kan en doet? Bezoek dan eens haar gezellige koffiezaakje aan Van Loenshof 86 of kijk op www.rosysfood.nl

Over Milou

Meer blogs van Milou lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.