Help: ervaringsdeskundigen gezocht!

Door

Uitjes in Twente voor kinderen met een beperking gezocht!

Soms krijg ik persoonlijke verzoekjes met tips binnen, ontzettend leuk vind ik dat. Laatst ontving ik een berichtje van Kristel van de webshop Boef en Buuf. Moeder van een kindje met een beperking, of ik nog goede tips had voor leuke uitjes in Twente. Tja…ik weet heel veel leuke plekjes te benoemen maar ik heb er eigenlijk nooit aan gedacht of die ook geschikt zijn voor kinderen met een beperking. En de ene beperking is natuurlijk de andere niet. Ik mis enige ervaring op dat gebied, maar ik ben ervan overtuigd dat we elkaar hier samen in verder kunnen hepen.

Een idee is geboren

Ik denk namelijk dat er hier lezers zijn die ervaring op dit gebied hebben. Misschien doordat je zelf een kindje met een beperking hebt, misschien ken je iemand, of werk je zelf met kinderen die een beperking hebben. En wellicht zijn daar ook mensen bij die hun ervaringen uit willen wissen, zodat we samen een mooi overzicht kunnen maken van uitjes in Twente die geschikt zijn.

Wil je meewerken?

Lijkt het je leuk om mee te werken aan een overzicht met uitjes in Twente voor kinderen met een beperking? Super! Je mag me dan wel mailen (info@vettt.nl). Ik neem dan  binnenkort contact met je op om te laten weten hoe we dit verder vorm kunnen gaan geven.

 

Bedankt alvast!

Liefs,
Yvette

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
4 Comments
 • Ilse de Kreij
  juli 31, 2015

  Hi,

  Ik las gisteren dit stuk en wist weinig info te geven, nu kijk ik op de site van de Zuiderspeeltuin en er staat op dat deze nu ook voor kinderen met lichamelijke beperkingen geschikt is!
  Ik zal vanmiddag proberen er een kijkje te nemen.

  groet Ilse

  • Vettt.nl
   juli 31, 2015

   Oh wat goed! In welke plaats is het Ilse?

   • Ilse de Kreij
    juli 31, 2015

    Oh ook wel handig he 😉 Enschede!
    Als ik meer tegen kom, laat ik het weten!

    • Vettt.nl
     augustus 2, 2015

     Super, dankje!