VETTT! Een gigantisch waterpark in Gronau!

Door

Via verschillende kanten krijg ik een wel hele supervettte tip door. Dit is toch een heerlijk plaatje? Deze zomer opent Waterpark Gronau. Vanaf 29 juli is het waterpark in Gronau geopend. Je vindt het waterpark bij het recreatiegebied Drielandersee. Het waterpark is daarmee de eerste in de regio

Meer weten over het waterpark in Gronau?

Op het water zijn je allerlei obstakels vinden. Voor het waterpark koop je online tickets die je toegang geeft voor een uur, het is ook mogelijk om een dagprijs aan te schaffen. De prijs op de website is 8 Euro per uur tijdens het openingsweekend, daarna betaal je 12 Euro per uur. Je reserveert op de site gemakkelijk je tijdsvak. De openingstijden vind je terug op de website: Waterpark Gronau. Goed om te weten: het strand is vrij toegankelijk. je betaalt dus alleen de toegang als je daadwerkelijk het waterparak op wil.

Het waterpark Gronau: perfect zomers uitje voor tieners!

Laatst schreven we al dat we vanaf juli 2023 onze doelgroep gaan uitbreiden naar 16 jaar! Dit uitje is toch perfect met wat oudere kinderen? Het waterpark is overigens toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. En uiteraard moeten ze hun diploma’s hebben.

Jongere kinderen kunnen zeker mee, die vermaken zich op het strandje en bij het water. Er is een kiosk waar je drinken, ijsjes en snacks kunt kopen. De parkeerplaats vind je op 500 meter afstand, je betaalt er 3 euro voor maximaal 6 uur parkeren.

Op de hoogte blijven van VETTT NIEUWS?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn en blijven van VETTT Nieuws? Zorg dan dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van VETTT en/of abonneer je op VETTT en ontvang ieder seizoen 24 pagina’s aan allervetste tips en inspiratie in je brievenbus!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.