Nachtje weg met kinderen? Wij gingen naar het HUP Hotel!

Door

Eerder vroegen we jullie via Instagram al eens naar tips voor kindvriendelijke accommodaties. Zo leuk dat we op deze manier via jullie weer allerlei toffe kindvriendelijke accommodaties in Nederland ontdekken. Meerdere keren werd het HUP Hotel genoemd. En dat snappen we helemaal: het is namelijk veel meer dan een hotel!

Het HUP Hotel?

Het HUP Hotel is 10.000 m2 vol sport en fun activiteiten. Je vindt het HUP Hotel in Mierlo, vlakbij Eindhoven. Als je je in het hotel gaat verdiepen dan zie je gelijk dat het concept tot in detail is uitgewerkt. Dat belooft wat!

Het is een stukje rijden vanaf Twente, maar dan heb je ook wat. We parkeren de auto op de naastgelegen parkeerplek. Bij binnenkomst vergapen we ons aan het interieur. Je komt binnen in de lobby, dat tevens het middelpunt is van het hotel. Met een glijbaan, die van de eerste verdieping beneden komt, heerlijke loungeplekken, een LEGO-hoek en nog veel meer!

hup hotel

De kamers van het HUP Hotel

We waren met z’n drieën en bleven één nachtje. We sliepen in de CLUB Room kamer. Ook hier kijk je je ogen uit, dat concept…overal zie je het terug. De vloerbedekking geeft je het gevoel op een sportveld te staan, de prullenbak is afgeleid van een basketbalnet. Echt heel cool. En een fijne bijkomstigheid: het ontbijt is altijd inbegrepen.   

hup hotel

Wat is er allemaal te doen in het HUP Hotel in Mierlo?

Nou, wat is er niet te doen? Laat ik kort zijn: je hoeft het hotel niet uit. Wat is hier veel te doen en te beleven. Zo gingen wij eerst naar MonkeyTown, we hebben gemidgetgolft, gebowled, gezwommen en ik was de kids nog even kwijt in de ballenbak.

Maar er is nog veel meer: er is een indoor tennisbaan, een trampolinepark naast het hotel, een sauna, squashbaan, een bioscoop, een voetbalmuseum, je kunt er tafeltennissen en tafelvoetballen en er is een interactieve voetbalmuur.  

We zijn 24 uur gebleven en het hotel niet uitgeweest. In de avond aten we in het restaurant van het hotel. Wel relaxed hoor, alles zo lekker dicht bij elkaar.

hup hotel
hup hotel
Hup hotel
Hup hotel

Voor wie is het HUP Hotel geschikt?

Ik was alleen met de kinderen. Daar kan ik kort en eerlijk over zijn: dat vond ik persoonlijk niet de beste ervaring. Het is best een eind rijden en het hotel is ontzettend gaaf maar poeh…..vermoeiend was het wel, haha!

Een volgende keer zou ik er eerder voor kiezen om met nog een volwassene te gaan. De kinderen kunnen overigens heel veel activiteiten alleen doen omdat alles zich onder één dak bevindt. Als je met 2 volwassenen bent en kinderen die al wat zelfstandiger zijn dan kun je hier samen ook in alle rust bijkletsen, de sauna induiken of samen een potje tafelvoetbal spelen. Omdat je hier de deur niet uit hoeft is het HUP Hotel heerlijk in de herfst en winter.

Meer weten over het HUP Hotel of een kamer reserveren?

Lijkt jou het wel wat om in dit hotel te overnachten? Dat snappen wij helemaal! Het HUP Hotel heeft kamers vanaf 2 personen en tot aan 6 personen. Ben je met meer mensen? Kies dan voor ‘MATCH rooms’, dat zijn kamers die naast elkaar zitten en met elkaar verbonden zijn. Handig! Honden zijn welkom.
Kijk op de site voor meer informatie of om te reserveren: HUP Hotel.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.