Veilig samen uit naar Avonturenpark Hellendoorn

De zomervakantie staat voor de deur. Wellicht ben je nog wat voorzichtig rondom corona en wil je deze zomer niet op vakantie naar het buitenland. Maar om met je kinderen nu 6 weken thuis te zitten, dat is ook niet meteen een aanrader. Gelukkig zijn er in Nederland ook genoeg mogelijkheden om te genieten gedurende de zomermaanden. Ga erop uit en plan dagjes uit. Bij ons thuis doet een pretpark het altijd goed. Genoeg plezier voor iedereen en gegarandeerd een dag vermaak. En wat fijn dat we op niet al te ver rijden ook in Twente een geweldig pretpark hebben. Zo gingen wij met het gezin naar Avonturenpark Hellendoorn. Ben jij ook benieuwd naar de coronamaatregelen bij Avonturenpark Hellendoorn? Lees mee!

Coronaproof op avontuur. De Coronamaatregelen bij Avonturenpark Hellendoorn

Spontaan een dagje uit is er tegenwoordig niet meer bij. Ook bij Avonturenpark Hellendoorn kun je online tickets bestellen. Maar dan ben je er nog niet. Je moet namelijk je dag van pret ook reserveren en meteen de tijd hoe laat je denkt aan te komen. Dit in verband met een maximum aantal bezoekers per dag in het park en een goede toestroom. De stappen op de website voor de reservering zijn heel helder. Bij aankomst op de parkeerplaats krijg je vervolgens op gepaste afstand meer informatie over de richtlijnen en maatregelen in het park. Zo geldt er uiteraard de 1,5 meter afstand, maar ook zijn er duidelijke eenrichtingswegen d.m.v. vaste looproutes, wordt er bij de wc’s gewerkt met een groen en rood licht om niet teveel personen tegelijk in de toiletruimtes te hebben en zijn er in het park meerdere punten om extra je handen te wassen.
Ga voor veilig samen uit en bekijk de maatregelen op de site van Avonturenpark Hellendoorn.

Aan Avonturenpark Hellendoorn zal het niet liggen. Alles is prima geregeld om coronaproof op avontuur te gaan.

Op gepaste afstand in de wachtrij Hellendoorn
Op gepaste afstand in de rij voor De Donderstenen

Vernieuwd en nóg leuker: Jungle Expedition

Ken jij de attractie Jungle Monster nog? Met een bootje door de jungle en ogen tekort komen door alles wat er om je heen gebeurt. Avonturenpark Hellendoorn heeft deze attractie een upgrade gegeven en dit jaar opnieuw geopend onder de nieuwe naam: Jungle Expedition.
Nog leuker dan het al was! Dit komt vooral door de audio, de effecten, maar ook de interactie die toegevoegd is.

Ga jij mee op expeditie en op zoek naar de vermiste avonturier Roger en zijn trouwe papegaai Geelsnavel? Verdiep je in het verhaal en probeer de hints en woorden in Maya taal te ontcijferen. Dat valt nog niet mee. Benieuwd of het jullie gaat lukken het geheim te ontrafelen en om Roger en Geelsnavel te vinden!

Jungle Expedition Avonturenpark Hellendoorn
Ogen en oren tekort tijdens onze expeditie door de jungle.
Coronamaatregelen avonturenpark hellendoorn
Poeh, probeer dat maar eens te ontrafelen. Dat valt nog niet mee!

De attractie challenge

Als voorpret hadden wij thuis de ‘attractie challenge’ bedacht. We gaan in ieder geval 1 keer in iedere attractie in het park. Nou, dat was een leuk idee, maar voor ons niet echt realiseerbaar. De jongens (8 jaar) wilden nog niet echt in de snelle en wilde attracties, terwijl onze dochter van 10 jaar daar totaal geen moeite mee had. Zo hebben we toch gekozen voor een goede mix. In de meeste attracties zijn we gezellig samen geweest, zodat we samen konden wachten in de rijen. En voor de tweede ronde hebben we ons soms opgesplitst om iedereen zo tevreden mogelijk te houden.

Onze familie favorieten zijn toch wel de Sungai Kalimantan, de Rioolrat, de Tornado, de Wild Waterval, de Donderstenen en de Discovery Club.

Coronamaatregelen avonturenpark hellendoorn
Als eerste lekker nat worden bij de Sungai Kalimantan.
De favoriete boomstam bij Avonturenpark
Nostalgie en nog steeds een topper! Nog meer watergeweld.

Heb jij zin een een dagje (veilig) samen uit bij Avonturenpark Hellendoorn?

Het was een heerlijke dag bij Avonturenpark Hellendoorn! Wij hebben ervan genoten. Ben jij ook enthousiast en heb je zin om een dagje uit naar dit leuke pretpark te plannen? Zeker doen deze zomer en vooral niet twijfelen over de beperkingen rondom corona. Alles is erg goed geregeld en als iedereen zich netjes houdt aan alle voorschriften, dan kun je veilig samen uit en heb je een dag vol plezier! Ga je op een zomerse dag? Dan is het Slide Park ook zeker een aanrader. Daar kun je tickets voor bij reserveren. Ga jij deze zomer op avontuur met je gezin bij Avonturenpark Hellendoorn?

Over Linda Mei

Meer blogs van Linda Mei lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.