De weekendtips: 18 t/m 21 mei

Door

Het weekend staat weer voor de deur én ook nog eens een extra lang weekend. Love it! Check hier al je inspiratie voor komende (zonnige!) dagen!

19 mei t/m 3 juni: Muziek in de straten (Enschede)

De komende weekenden is winkelen in Enschede nog leuker! Overal in de binnenstad hangt een toffe muzikale vibe. Bandjes, mobiele acts, muziek workshops en nog veel meer. Er is van alles te doen! Ik ga er zelf zaterdag even een kijkje nemen! Vorig jaar was het superleuk, dat vonden de meiden van toen 5 en 6 ook :-). Dansend gingen ze door de binnenstad! En als je gaat, lever dan gelijk je kortingsbon in bij Shakes & Cakes en/of Stoet. De kortingsbon vind je op pagina 27 van het magazine, digitaal laten zien mag ook. Check hier het linkje!

2o mei: Heerlijk & Happy Minifair (Hengelo)

Zondag 20 mei (1e pinksterdag) organiseren alotofhappiness.nl en Ozoheerlijk voor de 4e keer de Heerlijk & Happy Minifair. Dit keer op een supertoffe, nieuwe lokatie, bij de watertoren in Hengelo! Het wordt weer een mooi feestje met vooral lokale ondernemers, ieder met hun eigen, unieke aanbod. Denk hierbij aan creatief, vintage, workshops, muziek, eten, drinken en shoppen, en natuurlijk ook leuk voor de kinderen, family-time! De toegang is gratis. Voor meer info kijk je hier.

 

21 mei: Pinksterpretmarkt Roombeek (Enschede)

De Pinksterpretmarkt wordt ieder jaar grootste en toffer. De markt vindt plaats rondom de nieuwe hotspot Van Doorn &  Doorn. Er zijn allerlei leuke kraampjes, springkussens, live-muziek en nog veel meer leuke activiteiten. Van 09.00 tot 17.00 op 2e Pinksterdag.

21 mei: Lentemarkt bij Landgoed Kaamps (Deurningen)

Van 10.00 tot 17.00 organiseert Landgoed Kaamps de Lentemarkt. Kinderen kunnen zich laten schmincken, ze kunnen spelen in de speeltuin en er zijn springkussens. Voor meer informatie kijk je op de site.

18 t/tm 21 mei: Mout Bierfestival (Enschede)

Wil je dit weekend graag Enschede in, maar weet je niet hoe je je man mee moet krijgen? Nou, zo dus :-). Ook leuk voor jezelf! Het Mout Bierfestival in het Volkspark!

19 en 20 mei: Middeleeuws weekend Dragonheart (Enschede)

Voor liefhebbers van de middeleeuwen is Dragonheart zo supertof! Er wordt van alles georganiseerd, ook voor kinderen. Zo kunnen ze zwaardvechten met veilige zwaarden en tegen een kleine vergoeding kun je ook klapdoelschieten en Bijlwerpen. Een hele bijzonder plek door mensen met een passie! Voor meer informatie kijk je hier.

21 mei: Campina Open Boerderijdag (verschillende locaties)

Op 21 mei kun je gluren bij de boeren. Verschillende boerenbedrijven doen mee aan de Campina Boerderijdagen. Je kunt rondkijken op het erf en er worden superveel leuke activiteiten georganiseerd gericht op kinderen. Vettt-blogger Marloes schreef er vorig jaar een blog over.

Huisje van hout

Gewoon leuk:

– Dragos am See

Evelin schreef er laatste een blog over en ik heb zoveel berichten gehad van mensen die er geweest waren en bedankten voor de tip. Ze vonden het te gek, en helemaal niet druk! Mocht je dit weekend van het zonnetje willen genieten met de voetjes in het zand, check deze blog dan even!

– Op pad met de scooter

Stephanie schreef een blog over haar scootertripje door het Twentse Landschap, superleuk om te doen!

– Bootje varen

Ann ging vorig jaar op avontuur met de kano, ook erg leuk voor dit zonnige én lange weekend.

– De picknick bij Ik & Mijn Moeder (Enschede)

Afgelopen zondag gingen we even naar de kinderboerderij ‘t Wooldrik. Altijd een succes daar, vooral de speeltuin die voor de kinderboerderij ligt :-). Na afloop liepen we langs theetuin Mijn Moeder & ik. Zo’n uberschattige plek en met mooi weer zit je er heerlijk in de tuin. Ik ontdekte op de kaart dat je er ook een picknick kunt bestellen, ik vond het zo’n tof idee. Lijkt me een perfect voor 1e Pinksterdag (2e Pinksterdag zijn ze gesloten). Meer info vind je op de menukaart op de site. Deze toffe boomhut hebben ze er ook :-).

ik en mijn moeder

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.