Dragos: dagje strand vlakbij over de grens

Ik ben een strandmens. Ik hou van de kleur van het zand, de blauwtinten van het water en van de loungebanken in de Nederlandse strandtentjes. Daarom ben ik ook zo blij dat ik een paar jaar geleden Freizeitsee Wietmarchen heb ontdekt. Een ruim half uur rijden vanaf Twente, maar dan kom je toch heel erg in de buurt van het ultieme strandgevoel….

Speelkasteel

Bij echt zomerweer kunnen de kids hier lekker zwemmen. En tussendoor spelen in het zand óf in het enorme houten speelkasteel waar je heerlijk kunt smeren met water en zand. Of in de dubbele schommel, of op de hangmatschommel. Of visjes vangen aan de zijkant bij het riet. Honderd procent speelgarantie dus!

Dragos am see

Low budget uitje

De entree tot het strand is gratis, het parkeren is gratis. Boterhammen in de tas en je hebt zomaar heel low budget een leuk dagje uit. Maar persoonlijk zou ik je aanraden om de bammetjes lekker thuis te laten en bij het strandtentje Dragos Am See aan te schuiven voor lunch, diner of hapje/drankje. Op de kaart staan heerlijke panini’s, frietjes, pasta, pizza en vleesgerechten. En koffie met taart. En cocktails…! En op de loungebanken buiten zit je aan het water alsof je in Scheveningen zit.

Dragos am see

Ook voor de winterdag

In de zomer zijn we al geregeld geweest. En dit jaar gingen we ook op een winterse zondag. Je kunt er namelijk ook een rondje om het meer wandelen. Een klein rondje, dus de kinderen houden het prima vol. En het wandelpad is trapfietsjes-proof. Dus gooi de fietsjes of steps gerust achter in de auto. Onderweg leuke picnickplekjes en bij terugkomst smaakt de warme chocomelk bij Dragos heerlijk. En de cocktails ook hoor.

Dragos am see

Ik ben overtuigd. Dragos am See is the place to sea! Je vindt de Freizeitsee aan Zum Freizeitsee 1 in Lohne-Wietmarschen. Bekijk de kaart van Dragos Am See alvast op www.dragos-am-see.de. Enjoy!

 

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.