Genieten in strandstijl bij de Beachclub restaurant Fox

Door

Strandvibes gewoon in Twente? Daarvoor ben je Beachclub Restaurant Fox in Denekamp aan het juiste adres! Ze hebben het terras helemaal omgetoverd tot Beachclub. Vanaf je lounge bank, met je voetjes in het gras, kijk je uit over het water. Restaurant Fox in Denekamp is normaal gesproken een populaire én prachtige locatie voor bruiloften en feesten. Omdat de grote bruiloften nu geannuleerd zijn hebben ze dit mooie concept neer gezet. En dat hebben ze met de Beachclub echt prachtig gedaan.

Binnen- en buiten spelen en genieten in de buitenlucht

Begin van dit jaar waren we ook al eens bij Restaurant Fox, kinderen aten toen de hele maand januari voor een knaak. Pippa en Coco hadden het er nog steeds over, dat kwam waarschijnlijk door de indoor speeltuin en het ijsbuffet :-). De indoor speeltuin is nu ook geopend! Buiten is er ook genoeg te doen voor kinderen, er is een speelhuisje en er is een hele gave boomschommel. Het terrein is heel groot waardoor er ook genoeg ruimte is om bijvoorbeeld te voetballen. Wat helemaal leuk is, in de visvijvers mag je vissen! Voor het terras is een grote vijver, rechts daarvan is ook nog een vijver en daar zat heel veel vis in. Probeer maar eens met een stukje brood..:-)

Beachclub restaurant fox
Alles is heel ruim opgezet. Het speelhuisje op rechts en het zand was naast de binnenspeeltuin en de mega boomschommel favoriet!
Beachclub restaurant fox
Deze wordt normaal veel door bruidjes gebruikt, prachtig toch?
Beachclub restaurant fox
De vijvers; perfect om met steentjes in te gooien maar ook gaaf om in te vissen.

Een speciale aangepaste kaart

De Beachclub is van woensdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend en vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Doordeweeks is het ook echt een heerlijk plek om in de middag met een vriendin af te spreken. Kinderen die lekker spelen en je waant je op vakantie.

De kaart is aangepast. Normaal gesproken werken ze bij Fox met een buffet-concept. Nu kun je hier genieten van een Beach Brunch, een hapjesplank van 1,5 meter en een Beach diner dat gewoon aan je eigen tafel geserveerd wordt. Je kunt hier trouwens ook terecht voor alleen een drankje en een klein hapje. Die hapjes plank is echt heerlijk. Onze kinderen kozen voor frietjes en poffertjes 🙂 en pikten af en toe iets van de hapjesplank mee.

Wat ook leuk is, is de picknick die je kunt reserveren. Je strijkt neer aan de waterkant (met je vishengel) en je geniet van een heerlijke picknick!

Beachclub restaurant fox
Bij binnenkomst vind je een bak rolmaatjes. Wij moesten de 1,5 meter borrel plank natuurlijk even opmeten!

Heel veel ruimte dus prima om 1,5 afstand te bewaren!

Het terras, maar ook het binnen gedeelte is ontzettend ruim opgezet. Je kunt hier met gemak de 1,5 meter afstand bewaren. Wat Restaurant Fox ook gelijk een prima plek maakt om met vrienden/familie af te spreken.

Meer weten over Beachclub restaurant fox?

Wij hadden echt een heerlijke vrijdagavond bij Beachclub restaurant Fox. Goed om te weten is dat het binnen speelgedeelte alleen voor kinderen toegankelijk is, i.v.m de Corona-maatregelen. En het is uit jouw zicht, dus voor kleine kinderen minder geschikt. Zij vermaken zich prima in, om en op het speelhuisje buiten. Vinden jouw kinderen voetballen en/of vissen leuk? Neem een voetbal en/of hengel mee! Wil je meer weten over deze leuke hostpot? Je bekijkt alle info op de website: Restaurant Fox.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.