Duvelshofke en de aardappeleters

Door

Alle aardappelen verzamelen

Tegenwoordig krijg ik de nieuwsbrief van Fruitplukboerdij ‘t Duvelshofke in Oldenzaal. Ik was er een tijdje geleden om bramen te plukken, erg leuk! Ik las tot mijn grote vreugde dat je er deze week terecht kunt om aardappels te rapen. Heb jij thuis ook een (paar) aardappeleter(s)? Hoe leuk is het dan om ze zelf te rapen!

 

duvelshofke

Eigen kratje mee!

Met je eigen kratje, kist of zak ga je het veld op om je eigen aardappeloogst bij elkaar te rapen. Deze hele week (omdat het zulk mooi weer is) kun je van dinsdag t/m zaterdag in de middagen (13.00 tot 16.00) bij ‘t Duvelshofke terecht met je aardappeletertje(s). Het kost je 1 Euro per meter, het is de bedoeling dat je minimaal 5 meter raapt. Bij de laatste raapdag (afgelopen zaterdag), kwam er 3 tot 4 kilo aan aardappels per meter af. Als dat geen fijne stamppot herfst wordt :-).

Als je wilt komen rapen dan graag jezelf en je collega-rapers minimaal een dag van tevoren aanmelden bij Nathalie van ‘t Duvelshofke. Dat kan per mail: nathalie.velthuis@hotmail.com. Meer informatie over Fruitboerderij ‘t Duvelshofke vind je op hun site.

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.