Gezocht: freelance tekstschrijver

Door

Ieder seizoen brengt VETTT de seizoensboekjes uit. Dat zijn 24 pagina’s aan inspiratie gericht op ouders in Twente. Voor de volgende edities ben ik op zoek naar een goede tekstschrijver.

Wat doe je?

Je werkt van begin tot eind mee aan de VETTT Seizoensboekjes, deze komen vier keer per jaar uit. In de redactievergadering bepalen we de onderwerpen die in het boekje aan bod zullen komen. We maken per seizoen samen een indeling voor het boekje en een planning. Je hebt contact met betrokken partijen die teksten aanleveren en met de vormgever. Je schrijft de teksten voor in het boekje en zoekt naar passend beeld. Je neemt de correcties door met de vormgever.

Wat zoek ik?

Iemand die nauwkeurig is en van een strakke planning houdt en zich aan de planning kan houden. Alles wat ik niet ben eigenlijk :-). Je hebt ervaring met het schrijven van teksten en bij voorkeur met teksten gericht op ouders. Je hoeft zelf niet de doelgroep van VETTT te zijn. Ik vind het belangrijker dat je een fijn en prettig persoon bent om mee samen te werken en dat we een klik hebben.

Enthousiast?

Leuk! Ik ben dol op enthousiaste mensen! Je mag een mailtje sturen met jouw motivatie en CV naar info@vettt.nl. Goed lezen hier, het zijn 3 t’s :-). Verder is het belangrijk dat je tussen 8 november ten 10 december tijd hebt voor dit project! Ik hoor graag voor 25 oktober van je!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.