Review: familyshoot Lizet Beek (+ 20% korting)

Door

Lizet Beek is een fotografe uit Hengelo en ik volg haar al een tijdje. Ik heb ooit over haar gehoord via mijn ex-collega en tevens gastblogger op Vettt.nl.  Zij (Marijke) was ook al zo enthousiast, lees hier haar eerdere blog. Sinds ik Lizet volg ben ik steeds weer onder de indruk van haar foto’s. Ze zijn vaak erg vrolijk en ze komen altijd heel erg relaxed over. Ik hou er van!

Oproep op Facebook

En toen zag ik ineens op Facebook voorbij komen dat Lizet Beek mensen zocht die mee wilden werken aan een eindopdracht. Ze is bezig met een cursus Beloved fotografie, om de cursus af te ronden zocht ze o.a een gezin met kind(eren). Ik aarzelde geen moment en mailde, kort daarna hoorde ik dat we uitgekozen waren. Hoe tof!

Time to shoot

Vlak voor de tijd had ik nog wel een klein stress momentje. Ik moest natuurlijk de avond ervoor nog bedenken wat we aan gingen doen. Na wat shoppen bij een vriendin was ik er wel klaar voor. Achteraf vond ik de kleding keuze (lees: mijn kleding keuze) niet helemaal passen binnen de natuurlijke omgeving, maarja who cares?! Het zat wel lekker, haha.

Afgelopen vrijdag om 11.00 was het zover. We ontmoeten elkaar voor het eerst bij Het Hulsbeek, voor de Beloved fotoshoot. En wat was dat relaxed en gezellig. Het kwam er eigenlijk in het kort op neer dat we in zo’n 45 minuten een rondje liepen door een prachtig stukje natuur. Waar Lizet ons wat opdrachten gaf en in de tussentijd precies de juist momenten met haar camera wist te pakken. Ze legt het ook zo uit dat Pippa (3) het ook kan begrijpen en zij vond het ook helemaal leuk. Enne…er was ook ruimte voor eigen initiatief en spontane acties zoals op de foto hieronder.

 

Lizet Beek

Dit was geen opdracht van Lizet 🙂

Bij deze foto kregen we de opdracht om de ietwat verkleumde neuzen (het was best fris) neuzen tegen elkaar doen. En ik maar denken dat het daar om ging, maar ze pakte net het moment ervoor of erna…

 

Lizet Beek

Dit was een van de eerste foto’s die Lizet nam. Of we even een hamburgertje konden maken. Hamburger, no problem!

 

Lizet Beek

Lizet Beek

De fotoshoot vond echt plaats in en om een heideveld, erg mooi. Dat het ook van heel dichtbij erg mooi is heb ik mogen merken, na wat duwwerk van Pippa en hulp van Maurice lag ik 🙂

Lizet Beek

Wil je ook?

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het echt een aanrader vind. Ik denk dat wel al met al 45 minuutjes bezig zijn geweest en het was echt super relaxed en gezellig. Heel erg leuk om te doen. Lizet is een hele leuke spontane meid en je voelt je echt op je gemak bij haar. En voor iedereen die ook wil, ik heb goed nieuws. Als je de shoot in maart 2015 boekt (het hoeft dan niet in maart gepland te worden) en je geeft aan dat je via Vettt binnenkomst dan krijg je 20% korting. Hoe tof is dat?

De korting geldt als je pakket 1 of 2 boekt. Meer informatie over Lizet Beek en de tarieven vind je op haar website: Lizet Beek.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • Lizet
  maart 18, 2015

  Bedankt voor de mooie woorden Yvette, heel lief!! Ik vond het erg gezellig met jullie!

  • Vettt.nl
   maart 18, 2015

   En jij voor de mooie foto’s 🙂 en de gezellige ochtend! Liefs, Yvette