Een momentje voor jezelf bij MiMomento, schoonheidssalon Almelo

Wanneer heb jij voor het laatst je nagels laten lakken, je haar laten knippen, je laten masseren of ben je naar een schoonheidssalon geweest? Bij MiMomento, kapsalon en schoonheidssalon in Almelo, kun jij jezelf heerlijk laten verwennen. Denk aan een nieuw kapsel of haarverlenging, een bindweefselmassage, een facial, Shellac, wimperextensions of een spraytan. En helemaal fijn; een combinatie van haar, nagels en gezicht, allemaal in één afspraak. Ik onderging eind november een Image facial van 60 minuten en deze behandeling was goddelijk!

Kapsalon en schoonheidssalon Almelo

Na een kleine 40 minuten rijden, vanuit Enschede Noord/Oost, liep ik de kapsalon en schoonheidssalon MiMomento in Almelo binnen. Wát een knusse en sfeervolle salon zeg! Je vindt er 4 behandelkamers en 4 kappersstoelen. Knus, maar zeker niet klein dus. Ik kreeg van Karlijn, ‘mijn’ schoonheidsspecialiste, een heerlijk kopje koffie aangeboden en kon in alle rust even stilstaan en om me heen kijken.

Je kunt bij MiMomento terecht voor je haar, je huid en je nagels. Het volledige pakket om je mooi te maken en mooi te voelen. Het team bestaat uit huidspecialisten, acne specialisten, permanente make-up specialisten, een hairextensions specialist, kleurspecialisten, een nagel styliste, een wimperextensions stylist, een IPL ontharingsspecialist en een pedicure.

Schoonheidssalon Almelo - MiMomento
De dames van MiMomento

De schoonheidsbehandelingen beginnen met een intake. Vanuit hier wordt er een behandelplan opgesteld. Wat wil je bereiken; wat vind je belangrijk? Bij MiMomento werken ze echt naar een doel. Bijvoorbeeld minder lijntjes, een steviger huid, een minder vettige huid, minder roodheden of minder pigmentvlekjes.

Je zult thuis elke dag de juiste producten voor je huid moeten gebruiken. Je kunt namelijk geen mooie huid krijgen door één keer per maand een behandeling te ondergaan. Op deze manier werken ze samen met jou naar jouw droomhuid! Om dit te bereiken wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor de huid, door middel van bindweefsel, acne facials, microdermabrasie, peelings en dermapen. Hierin onderscheidt MiMomento zich echt ten opzichte van andere schoonheidssalons, dat heb ik na mijn intake meteen door. Toch heb ik geen idee wat het allemaal precies is, misschien maar beter ook. Laat de specialisten hun werk doen. Sluit je ogen en laat het allemaal maar gebeuren; adem in, adem uit en relax.

60 Minuten pure ontspanning

Mijn behandeling bij de schoonheidssalon in Almelo begon, na de intake, met een huidanalyse. Dit gebeurd met een uniek apparaat, dat met verschillende lichtbronnen 6 foto’s van je gezicht maakt. Zo weten ze precies waaraan er gewerkt moet worden en met welke producten. Bijzonder om te zien hoe de verschillende lagen van je huid er aan toe zijn. Gelukkig geen dramatische dingen bij mij. Hebben die smeersels die ik smeer, duur en goedkoop, toch hun werk gedaan. Mijn voorhoofd was vettig en sommige delen waren te vochtarm. Ik leerde dat ik dit kan verbeteren door vitamine C producten te gebruiken, als dagcrème met een spf 30. Het merk waarmee ik behandeld ben heet IMAGE Skincare en komt uit Amerika, de producten zijn erg hoog in concentratie waardoor je snel resultaat boekt! En dat wil iedereen, toch? #GOODTOKNOW

MiMomento schoonheidssalon Almelo Karlijn
Karlijn

IMAGE Skincare

Ik kreeg een facial met producten van het merk IMAGE. Deze producten zetten je huid aan tot vernieuwing. En onderscheidend is dus de hoge concentratie aan werkzame stoffen. Fijne bijkomstigheid, deze producten ruiken echt zo lekker. Na de huidscan werd mijn huid twee keer goed gereinigd. Alle dode huidcellen en onzuiverheden werden verwijdert met een scrub. Zo kwam er weer een glansje op mijn huid. Ik heb eens per maand zoveel last van onzuiverheden. Vreselijk vind ik dat, ik denk ook altijd dat ik de enige dertig plusser ben met puistjes.

Karlijn heeft mijn wenkbrauwen bijgewerkt met hars en ze masseerde mijn handen, hoofdhuid, schouders en borst. Dit terwijl ik op een verwarmde stoel lag met een zacht dekentje over me heen. Echt zo genieten! Ik kreeg tijdens mijn behandeling nog een enzymatisch masker, deze hydrateerde en kalmeerde mijn huid en voegt vitamine C toe. Als afsluiter nog een oogcrèmepje, een serum en een getinte dagcrème met spf 30 en ik kon zo goed als nieuw weer naar huis.

Herboren de schoonheidssalon in Almelo verlaten

Ik draag nooit heel veel make-up en kom de dag prima door met alleen een getinte dagcrème. Maar wil jij de deur uit met een make-upje op, dan kan dat. Na je schoonheidsbehandeling kun je zo in de kappersstoel gaan zitten voor een kappersbehandeling, ideaal! Ook hier wordt veel tijd gestopt in een persoonlijke benadering. Denk aan kleuradvies. Je haar wordt door de massage namelijk een beetje vettig, dus hoe fijn om je haar te laten wassen en föhnen. En ook lekker, laat je nagels en/of wimpers doen zodat je direct door kan naar een feestje, zakelijke afspraak of het schoolplein.

Kapsalon Almelo - MiMomento
Bij MiMomento kun je je haar ook laten wassen, föhnen en stylen.

Ontspannen het nieuwe jaar in, dat heb je verdiend!

Ik vond het heerlijk om even helemaal niets te hoeven, een uurtje ontspanning en wat gefrunnik aan je lichaam. Fijn! Lijkt jou dit ook fijn? Kan niet anders! Boek dan alvast voor januari, want januari is echt dé tijd om bij te komen van de drukke feestdagen. En dat heb je verdiend! Wil je meer me-time inspiratie? Lees dan mijn blog met ontspannen tips.

Volg MiMomento op Facebook en Instagram. Hier vind je veel resultaten van de huid, permanente make up en de haren.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.