Blacklight Midgetgolf bij Morskieft: wij testen het als kinderfeestjes!

Wauw! Een glow in the dark Midgetgolf baan vind je nu gewoon in Twente! Bij Speeltuin Morskieft in Reutum hebben ze een Blacklight Midgetgoflbaan gebouwd; een echte aanrader! Sinds 1 juli is de blacklight Midgetgolf officieel open en wij mochten hem voor Vettt alvast testen. En hij is dubbel en dwars goedgekeurd. Ontzettend tof om een indoor midgetgolfbaan om de hoek te hebben.

Wat een pracht midgetgolfbaan bij speeltuin Morskieft!

Onze jongens zijn sowieso fan van midgetgolfen. En een indoorbaan zat nog niet in de buurt. Dus toen ik hoorde van deze uitbreiding van Speeltuin Morskieft, was ik bij voorbaat al enthousiast. En op de try-out dag mocht ik met een kinderfeestje de baan komen testen. En nu ben ik pas écht enthousiast. Wat een prachtbaan is dit geworden zeg!

Blacklight midgetgolf

Serieus staaltje kunst

Kunstenaar Chris Veldhof heeft de baan voorzien van de meest prachtige muurschilderingen. Lieve, kleurrijke dieren, stoere jongensdieren, onderwaterwereld, jungle… Als je even moet wachten op je beurt valt er zoveel te zien. En dit alles in het donker, maar niet zo donker dat het eng wordt. Er zijn 18 holes en bij elke hole zitten leuke uitdagingen. De hele groep jongens heeft zich perfect vermaakt, zonder gedoe en verveling.

Speeltuin Morskieft

Inclusief entree voor de speeltuin!

Als je Blacklight Midgetgolf boekt bij Morskieft is dit inclusief entree voor de speeltuin. Voor kinderen kost het € 8,50 en voor volwassenen betaal je € 6,50- p.p. en inbegrepen is een eigen keycord met scorekaartje en pen. Onze groepjes deden zo’n 75 minuten over de hele baan. En als je dan voor- en achteraf kunt spelen in de speeltuin, dan heb je echt waar voor je geld met een lekker lang uitje. Bij Vettt was al eerder een blog over deze grote binnen- en buitenspeeltuin waar kids (zonder de midgetgolf) voor maar € 3,50 de hele dag kunnen spelen. En voor volwassenen is de speeltuin gratis.

Buitenspeeltuin

Ook leuk voor kinderfeestjes en familiedagen

Reserveren doe je super easy online, je kunt precies zien welke tijdstippen nog vrij zijn. Al met al een uitje dat ik ons op een regenachtige zondag wel met z’n viertjes zie gaan doen. En natuurlijk is het een perfecte activiteit voor een kinderfeestje. Elke 10 minuten start er een groepje van 5 en dus sta je uiteindelijk gezellig met de hele groep op de baan. Ook voor de familiedag is het een tip. Je kunt direct naast de golfbaan een mooie en gezellige ruimte met eigen bar afhuren waar je alleen zit met je eigen groep. Mét terras en uitzicht op de speeltuin.

Speeltuin Morskieft

Nog meer nieuws bij Speeltuin Morskieft: twee nieuwe Escape Rooms voor kinderen!

Tegelijk met de Blacklight Midgetgolf openden ook twee nieuwe Escape Rooms voor kinderen. De Gymzaal en het Onbewoond Eiland. Leuk voor het volgende kinderfeestje.

Gaaf om te zien dat Speeltuin Morskieft zo hard aan de weg timmert. De ondernemers doen er alles aan om mee te gaan in het kindervermaak anno nu. En dat doen ze goed!

Meer info en reserveren op: www.speeltuinmorskieft.nl

Meer blogs lezen over Speeltuin Morskieft? Ellen bracht eerder al een bezoek aan de Speeltuin, je leest hier haar blog: Speeltuin Morskieft.

Escaperoom Morskieft

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.