Vissen en meer… veel meer! Bij De Broekbeke in Geesteren

Onlangs was ik bij de opening van een supertof winkeltje in droogboeketten en woonaccessoires: La Florista in Geesteren. Dit winkeltje zit op een heel bijzondere plek… En die plek verdient echt een plekje op Vettt. Want daar is zoveel leuks te doen voor kinderen en hun papa’s en mama’s. Een dikke tip en waarom wist ik dit niet?

Droogboeketten

Buitenaf in Geesteren vind je De Broekbeke visvijvers, bekend bij alle fervente visser in omstreken. De eigenaresse van De Broekbeke pakte de coronatijd aan om wat nieuws te proberen: droogboeketten maken. Wat begon met een online shop werd een echte winkel. Bij de Broekbeke werd een ruimte vrijgemaakt, opgeknapt en volgepakt met superleuke boeketten, vazen en sieraden van Suus Handmade Jewellery (Insta @suushandmadejewellery). Is jouw favo droogboeket er niet bij? Alles is handmade en alles is mogelijk.

Mama in paniek

Mijn jongens zijn mee naar het winkeltje en willen hier graag een keer vissen. Oké dan, doe maar even (meestal vangen ze toch niks). Volledige paniek als ze binnen vijf minuten drie mega dikke vissen aan de haak hebben (waar is manlief als je ‘m nodig hebt). Die paniek komt bij mama vandaan. Want de jongens, die hebben de middag van hun leven.

broekbeke in geesteren

High Tea en veel meer

Zo aan de praat en op het terras kom ik erachter dat het hier écht leuk is, bij De Broekbeke. Nogmaals, waarom wist ik dat niet? Lekker borrelen op het mooie terras, lunchen, snacks, nacho’s, diner, high tea… Voor visliefhebbers (offcourse) ook veel keuze uit visgerechten. En tussendoor even neuzen bij La Florista en kijken welke vissen er in de verte uit het water worden getrokken.

broekbeke in geesteren

Scooters huren en kinderfeestjes!

Wat ik ook ontdek…  Je kunt hier scooters huren, kids achterop, route voorgeprammeerd in de GPS en scheuren maar! En uit te breiden met toffe Ride & Bite arrangementen. En wat te denken van kinderfeestjes. Vissen op zalm en forel om mee te nemen naar huis. Of catch & release vissen, zoals onze jongens. Aan de haak, fotootje en terug het water in. Maar er zijn nog veel meer feestjes mogelijk. Zoals je eigen droogboeket maken, graffity, sieraden maken… bedenk het maar! Met een grote airtrampoline en mega speeltoestel erbij is het volgens mij garantie voor vermaak bij De Broekbeke.

broekbeke in geesteren

Wij gaan deze zomer zeker nog eens vissen met de jongens en ook dat scooter huren staat hoog op mijn to-do. Dus dikke vettte zomertip van deze kant. Enjoy!

Meer weten over de Broekbeke in Geesteren?

Wil je meer weten over De Broekbeke in Geesteren en de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op hun website. Voor alle informatie van La Florista kijk je hier: www.la-florista.nl

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.