Bubbleezz, zijn de nieuwe bubbleezz de nieuwste rage?

Er is iets nieuws in Squishy-land: welkom voor de Bubbleezz! Mijn dochter heeft nét vorige week haar eerste squishy gekocht én de volgende speelgoedrage staat alweer klaar om uitgepakt te worden! De Bubbleezz (jaja, lastig woord!) is een soort squishy maar dan een stukje geavanceerder…de squishy 2.0 lijkt geboren!

Wat is een Bubbleezz?

Het zijn een soort squishies gevuld met een zachte, slijmerige én knipbare parels, een soort Orbeez.  Klinkt als een kinderdroom, niet? Ze zijn net als de squishy bedoeld om in te knijpen, alleen valt er aan deze dingen van alles te ontdekken. En ze zijn er net als de squishies in allerlei verschillende kleuren en vormen. Je hebt twee verschillende formaten van de bubbleezz, de Super en de Jumbo. Die laatste is de grootste.

Bubbleez

Links de Jumbo en rechts de Super!

Ze hebben allemaal een eigen verborgen bedeltje en daarnaast hebben ze allemaal geheime verborgen berichtjes die hinten geven naar het karakter. Sommige bedeltjes komen veel voor, maar er zijn ok zeldzame bedeltjes. Dit doet me een beetje denken aan de LOL-ballen, is mijn 6-jarige dochter ook nog steeds helemaal fan van!

Voor wie is deze nieuwe rage geschikt?

De advies-leeftijd van 8 jaar en ouder. In theorie is Pippa (6) dus nog te jong, Coco (2) helemaal. En als ik er aan denk wat er met Coco’s Squissy is gebeurd, lijkt het mij niet handig om ze bij haar in de buurt te hebben. Haar Squissy, een eend, had na 5 minuten al geen neus meer, een half uur later moest het hele hoofd eraan geloven. Ik heb twee Bubbleezz opgestuurd gekregen, die we gaan testen.  Ik vertrouw het haar wel toe, ze moet ze dan wel op haar eigen kamer bewaren en beloven dat ze ze niet in haar mond doet of ze kapot gaat trekken.

Wat vindt Pippa van de Bubbleezz?

Pippa heeft sinds een jaartje vlogs ontdekt. Via die vlogs is ze ook bekend geworden met de LOL Surprise ballen, het slijm maken, de Food Challenges en allerlei andere producten. De Bubbleezz zijn nog vrij nieuw, ik ben heel benieuwd of ze dit nieuwe product ook al ergens voorbij heeft zien komen…

Jawel hoor, ze kent ze van YouTube :-)! Als ik haar vraag bij wie ze ze heeft gezien dan vertelt ze dat ze het kanaal niet kan noemen maar het is een moeder die dat met haar dochter doet. Ze is dolblij, ze weet niet hoe snel ze de verpakking open moet trekken. Ze gaat gelijk op zoek naar de bedeltjes, ze vindt er drie. Een regenboog, een diamantje en een hartje.

Bubbleezz

Een van de drie verborgen bedeltjes.

Sinds zondag heeft ze haar Bubbleezz niet  uit het oog verloren :-).

Hij is gemaakt van een soort rubber-achtige materiaal met daarin allemaal bolletjes. Ik vind het niet lekker ruiken, Pippa is het wel met mee eens, volgens haara ruikt het naar de bouwmarkt :-). Maar dt mag de pret niet drukken én na twee dagen is die lucht ook wel weg. Op het moment dat je deze nieuwe gadget op een vieze vloer laat vallen ben je wat minder blij, er blijft van alles aanplakken? Maar hij is zo afgespoeld dus zo heel erg is dat niet.

 

Wat kost een Bubbleezz en waar koop je ze?

Ze zijn vanaf maandag 11 juni verkrijgbaar. De Super-versie kost rond de 8 Euro en de Jumbo-versie kost rond de 15 Euro. Ze zijn onder andere te koop bij Bol.com.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.